Esports

Derrotes del Cambrils Unió i el Vilafortuny, victòria del FC Cambrils i empat del Marina a casa

Per Redacció

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda entre el Cambrils Unió i el Valls

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 0 - Valls UE 3

El Cambrils Unió va ensopegar a casa davant el Valls, el segon classificat del grup, un equip que està disputant la primera plaça al Camp Clar. La primera part del partit va ser força igualada i no hi va haver ocasions clares de gol. El panorama va canviar radicalment a la segona meitat i el Valls es va començar a avançar al marcador poc després de la represa, marcant el tercer i definitiu gol al darrer minut de partit. Amb aquest resultat i a falta de quatre partits per a la finalització del campionat, el Cambrils Unió té força difícil arribar a la zona de salvació.
La propera setmana el Cambrils Unió juga al camp del Jesús i Maria, el tercer classificat del grup.

Nàstic B 0 - FC Cambrils 4

Clara victòria del FC Cambrils que el consolida en el grup de permanència. Eze va obrir el marcador al minut 6 de partit i també va fer el segon gol al minut 34. Els altres dos gols van arribar als darrers compassos del partit després d'un gol en pròpia porteria del Nàstic i un darrer gol obra de Dani Robles. El partit va ser dominat en tot moment pels cambrilencs que la setmana vinent reben a casa al La Cava.

Tercera Territorial

Marina 1 - Montbrió 1


El Marina va empatar un partit crucial contra el segon classificat, el Montbrió. Els cambrilencs van encarrilar bé el partit, marcat l'1 a 0, gol d'Edgar, a la primera part. Amb aquest avantatge, el Marina va disposar de tres clares ocasions per a mercar que no es van aprofitar. El Montbrió, per la seva part, sí que va aprofitar la seva ocasió i va aconseguir empatar el partit al transformar un penal als darrers moments del partit.
La propera setmana el Marina jugarà al camp del Mont-roig.


Vilafortuny 0 - La Pastoreta 2

El Vilafortuny va perdre tres punts a casa davant La Pastoreta en un partit força equilibrat però sense sort pels locals. Fins al minut 15 de la segona part, el Vilafortuny va tenir fins a tres oportunitats clares de gol i van jugar molt més bé que La Pastoreta però just en el minut 15, La Pastoreta va marcar el primer gol i el segon, al minut 44. En aquest partit, el Vilafortuny va patir fins a 5 baixes de jugadors: dos estaven expulsats, dos treballaven i Fontfreda, un dels golejadors del club, estava lesionat.
El proper partit del Vilafortuny serà a casa del Montbrió, on intentarà guanyar per donar un cop de mà al Marina a pujar de categoria.

Un moment de partit entre el CB Cambrils i l'AE Pare Manyanet, el dissabte al vespre

Bàsquet

CB Cambrils 62 - AE Pare Manyanet 47

Amb un Palau Municipal d'Esports ple a vessar de públic tant d'un equip com de l'altre, el Sènior A es va assegurar el 2n lloc de la classificació, en guanyar a l'AE Pare Manyanet de Reus per 62 a 47, en un intens partit dominat des del principi a la fi pels jugadors que van defensar la samarreta cambrilenca.
El primer període va començar amb un triple del capità Ruben Martínez, que va posar d'aquesta manera el Cambrils al capdavant del marcador, situació que va continuar així fins a la fi del partit. La bona defensa dels locals no va permetre que els jugadors del Pare Manyanet tinguessin posicions còmodes de tir. Els de Toti Marsal, quan hi havia una penetració de l'equip contrari, es tancaven molt bé i no permetien l'assistència i interceptant la passada per a iniciar l'atac. El màxim anotador del partit va ser el jugador local Ignasi Esteva amb 19 punts.
El CB Cambrils jugarà l'últim partit la setmana vinent i després, participarà en unes fases d'ascens a 2a catalana.

Jugada del partit corresponent al partit entre el Cambrils CH i el CP Vilanova

Hoquei

Cambrils CH 6 - C.P. Vilanova “B” 2

Còmode victòria del Cambrils C.H dissabte davant el Vilanova "B". Els locals van complir amb l’obligació de guanyar els partits de casa si volen continuar lluitant per la permanència. El partit es va posar de cara pels cambrilencs només començar. Un ràpid contraatac entre Jordi Mirado i Miki Castel va acabar amb gol d’aquest últim quan només es duien 30” de partit (1-0). Amb un gran xut des de mitja pista de Francesc Arcos va arribar el segon gol local quan es jugava el minut 8’ (2-0). No havien fet més que treure de mig camp el Vilanova, quan Miki Castell va interceptar la bola, i amb un ràpid contraatac, novament amb els mateixos protagonistes del primer gol, Jordi Mirado i Miki Castell, va finalitzar amb el segon gol de la compta particular del davanter Miki Castell (3-0). Amb la feina ben encarada, els homes d'Oscar Olea es van dedicar a gestionar l’avantatge, però un gol del C.P. Vilanova a tres minuts del descans va posar una mica d’emoció al partit (3-1), resultat amb que es va arribar a la mitja part.
A l’igual que a la primera, la segona part va ser de domini local, i aquest es va tornar a concretar al minut 4’ amb el 4-1, tercer gol de Miki
Castell. L’avantatge local es va ampliar amb un gol de Jaume Angles després duna gran assistència interior d’un combatiu Miki Castell (5-1). La pobre reacció visitant es va materialitza al minut 14’ amb un gol de falta directa per acumulació de faltes dels cambrilencs (5-2).
Ja en els darrers minuts de joc un nou gol de Francesc Arcos va deixar el marcador amb el resultat definitiu de 6-2. Aquesta victòria apropa als homes d’Oscar Olea una mica més a la salvació, però encara hauran de lluitar per poder cantar victòria.
La propera jornada els cambrilencs visiten la pista del H.C. Alpicat, un difícil escull cap a la permanència.

El CH Cambrils va vèncer el CH Canovelles, aquest dissabte a la tarda

Handbol

CH Cambrils 36 - CH Canovelles 31
 
L'equip sènior està pràcticament salvat després de la victòria aconseguida aquest dissabte a Cambrils. En principi encara que el Canovelles es presentava a Cambrils amb només un canvi, el partit va estar molt treballat. La primera part va anar molt igualada i els locals no van poder treure gaire avantatge. A més, la defensa cambrilenca era incapaç de parar els atacs visitants. En atac, el Cambrils va destacar gràcies a Vicens Fontgibell, que va ser la clau en gols perquè l'equip es mantingués.  A la segona part, la defensa va estar més concentrada i l'equip va començar a funcionar millor, imposant-se al ritme de partit i mantenint l'avantatge de dos gols. A la recta final, es van marcar els cinc darrers gols que mantenen en bona posició al CH Cambrils.

Juvenil Masculí
 
CH La Garriga 36 - CH Cambrils 30
 
El juvenil masculí va jugar aquest dissabte el partit de les semifinals de la lliga de segona catalana i va perdre per sis gols de diferència, una llàstima observant el resultat a la mitja part  de 19 a 17 i on els nois d'Agustín Tortosa van deixar escapar un millor resultat davant un equip que va aprofitar les errades cambrilenques i la bona actuació del porter local. Aquest dissabte toca remuntada on l'entrenador cambrilenc ja va guanyar una lliga a 2a catalana juvenil fa uns anys remuntant una diferencia similar.

Instant del partit entre el Mediterrani i l'Alcover

Futbol Sala

Mediterrani G.Sirvent 2 - Alcover CFS 5 
 
Nova derrota del Mediterrani Gelats Sirvent a casa davant l´Alcover CFS per 2 gols a 5, en un partit on el conjunt cambrilenc va regalar la primera part i després, va anar a remolc durant la resta del partit davant un rival que es va mostrar molt superior tant tàcticament com tècnicament.
A la primera part, els jugadors del Mediterrani van sortir molt apàtics i sense idees en la vessant ofensiva, tot el contrari del rival, ja que l'Alcover va demostrar que és un dels equips que millor juga a futbol sala de la categoria, amb una gran combinació de velocitat i tècnica que va demostrar la seva superioritat. L'Alcover es va avançar a la primera part gràcies a una jugada molt ben trenada i minuts després, aconseguia el segon gràcies a un fort xut des de mitja distància.
Amb el marcador a favor, l´Alcover va jugar molt més còmode i al Mediterrani li van venir les presses i les urgències per remuntar, fet que va provocar que en diverses jugades els jugadors cambrilencs perdessin la possessió de la pilota degut a la precipitació i a la poca entesa entre els jugadors. En una d'aquestes jugades entre el porter local i un defensor, l'Alcover va aconseguir el 0 a 3, resultat amb el que es va arribar al descans.
A la segona part, el Mediterrani va millorar el seu joc i va aconseguir el domini de la pilota. Poc a poc va anar creant més perill a la porteria contrària, fins que Marce, gràcies a un fort xut, va aconseguir el primer gol. Després de marcar el primer gol van arribar els millors minuts del Mediterrani, i fruit d'aquest bon joc van marcar el segon gol, obra de López, després d'una jugada molt ben trenada pel conjunt cambrilenc. Amb el 2 a 3, el Mediterrani va posar setge a la porteria rival i va disposar de moltes ocasions per empatar el partit, però un cop més, la falta de punteria i les bones intervencions del porter van frustrar la remuntada. A falta de cinc minuts pel final, l´Alcover va aprofitar una pèrdua de pilota en atac del Mediterrani per contraatacar i marcar el quart gol. Aquesta circumstància va obligar al conjunt cambrilenc a jugar amb porter jugador, però tot i tenir un parell d´ocasions claríssimes per marcar, va ser de nou l´Alcover qui va marcar després de robar una pilota en defensa i xutar des de mig camp per marcar el 2-5, fet que suposa una nova derrota del Mediterrrani, aquest cop merescuda pel que havia fet un i altre equip al terreny de joc.

Comenta aquest article