Esports

Un total de 17 tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils participen en la primera fase del campionat de Catalunya amb pistola

Per Redacció

El passat 2 d'abril va celebrar-se la primera fase del campionat de Catalunya amb pistola 9 mil·límetres, amb la direcció i control dels jutges Josep Rubio i Lluís González. Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar un total de 17 tiradors, els quals van aconseguir la següent classificació: Francisco López amb 534 punts, seguit de Javier Rodríguez amb 532 punts, Isidre Guitart amb 327 punts, Lluís Maria Calderó amb 511 punts, Jorge García amb 508 punts, Luis González amb 480, José Figols amb 471, Joaquim Escoda amb 465, Josep Ramon Puig amb 464 i Carles Madruga amb 462.

D'altra banda, el diumenge 10 d'abril a les instal·lacions Jordi Tarragó de Tarragona, es va disputar la quarta prova de la lliga provincial interclubs de Tarragona, amb la participació de set clubs de la demarcació i un total de 74 tiradors. Del club cambrilenc hi van competir una desena. Després de la tirada, es va organitzar un esmorzar popular.

Des del Club de Tir Olímpic Cambrils també s'ha anunciat que els propers 18 i 19 de juny tindrà lloc el segon curs de recàrrega de cartutxeria metàl·lica.

Comenta aquest article