Esports

L'embarcació Turismo do Algarve, representant del CN Cambrils, queda cinquena a la regata Palma Vela

Per Redacció

Imatge de l'embarcació Turismo do Algarve durant la regata

L'embarcació Turismo do Algarve, patronejada pel medallista olímpic –Hugo Rocha– va finalitzar la regata Mapfre Palma Vela en la cinquena posició, en una de les competicions més disputades per la qualitat dels participants. Turismo do Algarve és l'embarcació que representa el Club Nàutic Cambrils en les competicions J80 durant aquesta temporada, i la prova Palma Vela ha estat la regata prèvia a la Copa d'Espanya de la categoria, que se celebrarà entre els dies 5 i 8 de maig a Palma de Mallorca.

La categoria J80 va comptar amb un total de 22 embarcacions participants i unes tripulacions de gran qualitat. Després de nou proves disputades, l'embarcació murciana Mapfre de Carlos Martínez va assolir la victòria final per tercer any consecutiu, mentre que l'embarcació cambrilenca va aconseguir la cinquena posició de la classificació general, després d'aconseguir un segon lloc, un primer lloc i un setè lloc en la darrera prova.

El cambrilenc Fabián Escudé, tripulant del Turismo do Algarve, extreia conclusions positives de la participació en aquesta regata: "veníem amb molts dubtes, però aquests tres dies de regates han estat molt interessants i productius per a la resta de la temporada. L'embarcació i les veles són competitives i amb petits ajustaments esperem arribar a la Copa d'Espanya en perfectes condicions". Cal destacar que també hi van participar dues tripulacions més Cambrils: La Frau patronejada per Albert de March i Lo Daibló de Roderic Miralles, convertint el Club Nàutic Cambrils en la tercera flota més nombrosa, per darrere del RCN de Palma i del CN S'Arenal.

Comenta aquest article