Esports

El Cambrils Club Triatló aconsegueix l'ascens a la 1a divisió catalana de duatlons de carretera

Per Redacció

Integrants del Cambrils Club Triatló a la prova disputada a Tortosa el passat 17 d'abril

El passat dissabte 16 d'abril, quatre integrants del Cambrils Club Triatló -Manolo Carmona, Raúl Ramírez, Sergio López i German Jover- es van desplaçar fins a la població de Sant Guim de Freixenet per disputar la darrera curs del circuit català de duatlons de carretera. Va ser una prova dura amb fortes pendents en la cursa a peu, i una última rampa amb un 7% de desnivell en el circuit ciclista. Tot i això, la bona posició de tots els membres de l'equip cambrilenc va permetre tancar la temporada de duatlons de carretera amb un ascens a la 1a divisió catalana. Aquest fet també se suma a l'ascens aconseguit el passat mes de gener en el circuit de duatlons de muntanya.

A partir d'ara el club se centrarà en lluitar en la lliga de clubs de triatlons, una lliga que de ben segur estarà molt més disputada, ja que en la 2a divisió hi ha més de 60 clubs i només els 4 primers ascendeixen a la 1a divisió.

Triatló a les Terres de l'Ebre

D'altra banda, el diumenge 17 d'abril, 10 integrants del club cambrilenc van participar en la 1a edició del triatló Doble Olímpic de les Terres de l'Ebre. Una prova de llarga distància amb 3.000 metres de natació, 80 quilòmetres de recorregut en bicicleta i 20 quilòmetres de cursa. Tots els membres de l'equip van finalitzar amb molt bons temps, uns resultats amb els quals inauguraven la temporada de triatlons.

Des del Cambrils Club Triatló animen a practicar aquest esport. Per això, es realitzen entrenaments en grup guiats per un entrenador tant a la pista municipal d'atletisme -dilluns i dimecres a les 19 hores- com a la piscina municipal els dimarts i dimecres a les 21 hores.

Comenta aquest article