Tercera posició del Cambrils Grup Les Barques a Sant Quintí de Mediona

Xavier Mundet i Jordi Justícia van quedar en tercer lloc a Sant Quintí de Mediona

El passat dissabte dia 16 d'abril es va dur a terme a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedés) la segona prova dels Open Raid X-Races 2011, el circuit de raids que va començar a Cambrils fa dues setmanes. Com a Cambrils, es van establir quatre categories ben diferenciades: Elit 50 km.; Aventura 40 km.; Iniciació 20 km. i Familiar 8 km. Totes aquestes combinades amb diferents proves repartides en BTT, treking, orientació i prova de cordes.

L'equip de raids Cambrils Grup Les Barques va estar representat amb tres equips en categoria elit. Jordi Moretó i Mario Ortiz van acabar en 13a posició, Jaume Gros i Laia Cuevas, sisens i Xavier Mundet i Jordi Justícia van pujar al podi amb un tercer lloc. També hi van participar en categoria aventura Raul Viz i Joan Sedó amb una última posició.

La propera cita del circuit X-Races serà el proper 11 de juny a l'Hospitalet de l'Infant tot i que l'equip participarà també a la Copa catalana de la FEEC i la lliga d'sprint raids de la FCOC (Federació Catalana d'Orientació).