Esports

Destacada actuació dels equips cambrilencs en el 8è Torneig TGN-Bàsquet Cambrils 2011

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de família dels tres equips del CB Cambrils que van participar al torneig del TGN; l'aleví femení, l'aleví masculí i l'infantil masculí

Excel·lent paper el que van fer els tres equips del CB Cambrils que van participar en el 8è Torneig TGN-Bàsquet Cambrils 2011, que es va iniciar el passat diumenge 17 d'abril i va finalitzar el passat dijous 21 d'abril amb les finals i l'entrega d'obsequis i trofeus.
En aquest torneig de bàsquet aleví i infantil, el CB Cambrils va presentar un equip aleví masculí, un aleví femení i un infantil masculí. Els dos equips masculins van aconseguir la quarta posició de les seves categories mentre que l'aleví femení va aconseguir la novena posició de la seva. En aquest cas, tot i només perdre un partit en tot el torneig contra les que finalment van ser les guanyadores de la categoria, no van poder entrar al grup que es disputaven les 8 primeres places i ho van haver de fer al segon grup en què la millor posició era la novena. Les campiones d'aquesta categoria van ser les del Romareda A.

Pel que fa a l'aleví masculí, va fer una excel·lent primera ronda derrotant als quatre adversaris del grup i quedant primers de la primera fase. En l'emparellament de semifinals contra el segon de l'altre grup, el Parets, els alevins del CB Cambrils van perdre per tres punts, després d'anar gairebé tot el partit per davant. Els cambrilencs van quedar en quarta posició després de perdre el partit pel tercer i quart lloc davant el Sagrat Cor 6. El guanyador d'aquesta categoria va ser el Jesus M. El Salvador, de Saragossa, un equip que els cambrilencs havien derrotat a la fase de grups.

L'infantil masculí també va tenir una destacada actuació. En la primera fase només va perdre un partit, contra el Romareda, l'equip que va quedar primer en aquesta categoria. Els cambrilencs es van classificar segons de grup i van perdre el partit de semifinals que els va enfrontar al Maristes Montserrat. Finalment van quedar quarts després de perdre contra el Parets en el partit per tercer i quart lloc.

D'altra banda, en infantil femení no hi va haver participació cambrilenca. L'equip guanyador d'aquesta categoria va ser el Sese.

Comenta aquest article