Toni Calderón, tercer en el campionat d’Espanya de raids d’aventura per equips

L'equip Peña Guara-Hoko al podi de la prova. El cambrilenc Toni Calderón a l'esquerra de la imatge

Després de proclamar-se campió de Catalunya de raids d'aventura amb l'equip Raid Segre-Borges Trail a Cambrils, el cambrilenc Toni Calderón va participar en el campionat d'Espanya de la mateixa modalitat a la població gallega de As Somozas. La prova es va disputar el cap de setmana del 16 i 17 d'abril, i Calderón va participar amb el seu equip de raids de la lliga espanyola, el Peña Guara-Hoko, obtenint la tercera posició del campionat.

La prova es va iniciar el dissabte 16 d'abril i va comptar amb la presència dels millors equips estatals i dos internacionals i campions del món: Adidas-Terrex i Team Finland. Els participants van haver de cobrir la distància de més de 130 quilòmetres en les diferents disciplines de la prova com BTT, trekking, caiac, escalada i orientació. Finalment, l’equip Peña Guara- Hoko, format pel cambrilenc Toni Calderón, el lleidatà Xavi Rodríguez i David Tarrés de Casserres, va finalitzar la prova en cinquena posició de la general, per darrere del Team Finland i tercers en el campionat d’Espanya de Raids. L’equip valora molt positivament aquest resultat i ja pensa en la següent prova de la lliga espanyola que tindrà lloc a Belorado i també en la participació al prestigiós Raid Internacional Corsica Raid.