Informació general

S'enllesteixen les bases per a l'adjudicació dels habitatges de promoció pública del carrer de Colom

Per Judit Pinazo



Aspecte actual dels pisos de lloguer de promoció pública del carrer de Colom
En els propers mesos estaran enllestits els 20 pisos de lloguer de promoció pública destinats a joves, ubicats al carrer de Cristòfor Colom. Davant el proper acabament de les obres l'Ajuntament de Cambrils i la Generalitat han mantingut diverses converses entre la Direcció General d'Actuacions Comunitàries i Cíviques, i l'Àrea de Joventut per tal de concretar les bases que han de regir l'adjudicació dels 20 habitatges de lloguer.

Les bases que regiran el procés encara no estan aprovades, però les condicions bàsiques seran: tenir entre 18 i 35 anys, estar empadronat a Cambrils, no ser propietari de cap habitatge i no ser beneficiari d'altres ajudes per a l'habitatge ni haver rebut finançament qualificat.

Els habitages del carrer de Cristòfor Colom estan en un edifici de quatre plantes, amb un total de 20 pisos d'una i dues habitacions, amb places d'aparcament incloses. El preu del lloguer oscil·larà entre els 150 i els 200 euros aproximadament al mes, en funció de la superfície del pis –d'entre 40 i 60 m2–.

Està previst que els habitatges estiguin enllestits el proper mes d'abril i un cop aprovades les bases se'n farà difusió. El període d'inscripcions està previst que s'allargui fins a meitats de març. La informació podrà sol·licitar-se al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de l'Àrea de Joventut i les sol·licituds hauran d'enregistrar-se a l'OAC.

Comenta aquest article