Informació general

Uns brètols destrossen el cartell històric del local de la Penya Barça Cambrils després de la final de la Copa del Rei

Per Cristina Sierra

Imatge de la porta abonyegada i el cartell destrossat del local de la Penya Barça Cambrils

Uns brètols van destrossar ahir a la nit, després de la final de la Copa del Rei, el cartell del local de la Penya Barça Cambrils i van abonyegar la porta d'entrada. Els danys s'han conegut aquest matí i des de la Penya Barça s'ha fet la corresponent denúncia a la policia. La presidenta de la Penya, Jordina Font, ha mostrat el seu disgust per la destrossa del cartell, ja que era històric i feia 50 anys que es tenia.

Segons fonts testimonials, entre la una i quarts de dues de la matinada, un grup de joves, d'uns 17 anys aproximadament, es van acostar al local i van arrabassar el cartell, destrossant-lo en quatre trossos i llençant-lo enmig del carrer. Va ser aleshores quan unes noies van agafar les restes del cartell i les van deixar a l'entrada del local.  Els joves també van abonyegar la porta amb els peus i aquest matí, les noies de la junta de la Penya no han pogut pujar la persiana.

Font ha explicat que ahir a la nit, després del partit i mentre estaven netejant el local amb la persiana mig baixada, algun aficionat va passar amb el cotxe i va derrapar just davant però no hi va haver cap incident. Més tard, quan el local ja estava tancat, van rebre una trucada de veïns que les avisaven que hi havien petits aldarulls per la zona i Font va trucar a la policia, però aquests li van dir que no hi passava res.

D'altra banda, els aficionats madridistes es van concentrar a la plaça de la Font, després del partit, per celebrar la victòria del seu equip.

Comenta aquest article