Esports

El Cambrils Autoplancha Platino, de tennis taula, s'ha proclamat campió invicte i puja de categoria

Per Redacció

Imatge d'un partit disputat per l'equip de Promoció que s'ha proclamat subcampió de grup

L'equip de Segona del Club de Tennis Taula Cambrils, el Cambrils Autoplancha Platino, s'ha proclamat campió invicte de la seva categoria i la propera temporada jugarà a primera. D'altra banda, el Cambrils B Fonda Montserrat, que milita al grup A de la tercera territorial, s'ha proclamat subcampió mentre que el Cambrils D Dynamic System, del grup C de la tercera territorial, s'ha proclamat campió de grup

Pel que fa a la base, en Base Promoció A el Cambrils Autoplancha Platino s'ha proclamat campió mentre que al Cambrils B, que milita en Base Promoció B, li queden dos partits per disputar en els que es jugarà queda el primer o el tercer del grup.

Els altres dos equips del club han quedat en el sisè lloc. El Cambrils C, de tercera territorial, i el de base corresponent al grup B.
El que ja és una novetat de cara a la propera temporada és que el club passarà dels 7 equips actuals a 11, en les diferents categories.

El proper mes de maig començaran els tornejos individuals, per parelles i els Top 16 millors jugadors per cada categoria. D'altra banda, el Club de Tennis Taula Cambrils- Oleastrum està preparant el tercer Open que se celebrarà el proper mes de juny en dates encara per determinar.

Menció a jugadors del club
 
El club també vol fer menció especial als següents jugadors: Enric Rodríguez i Marc Marchante, subcampeones de promoción; Josep Pajuelo, Guillermo González, Albert Rodríguez i Sergi Pérez, campions de segona;  Richard Beúl, Cristian, Sergi Pérez i Marc Marchante, campions de tercera del grup C;  Carles Ferrer, Guillermo Servetti, José Rodríguez, Enric Rodríguez i Miguel Ángel González, subcampions de tercera del grup A;  Juanjo Nieto, invicte a la promoció B.
També vol agrair a tots els espònsors que els hi han donat suport.

Comenta aquest article