Societat

El solemne trasllat del tabernacle de Jesús Natzarè aplega un gran nombre de feligresos

Per Redacció

Sortida del tabernacle amb la imatge de Jesús Natzarè, ahir a la nit, a la parròquia de Sant Pere

El trasllat en processó de la imatge de Jesús Natzarè des de la parròquia de Sant Pere fins a la parròquia de Santa Maria es va viure, un any més, amb tota solemnitat. Després d'un dia amb un temps insegur, la processó va discórrer amb tota normalitat.
A les 9 de la nit es va iniciar el trasllat amb la sortida del tabernacle de dins de l'església parroquial de Sant Pere acompanyat dels cants de la Capella Polifònica de Sant Pere. De seguit es va formar la comitiva, encapçalada pels Armats  de la Congregació de la Puríssima Sang i seguida per la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, la Congregació de la Puríssima Sang, la Confraria dels Sants Just i Pastor de Reus i l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle, que anaven acompanyats de la Confraria de l'Associació La Salle de Tarragona amb la banda de tambors.
Després del recorregut, el tabernacle de Jesús Natzarè queda dipositat a l'església parroquial de Santa Maria per a la seva participació, aquest proper divendres a les 9 de la nit, a la processó del Sant Enterrament.

Comenta aquest article