Esports

El pavelló municipal acull el primer trofeu de Categories de Patinatge Artístic

Per Redacció

Un moment de la jornada de patinatge al Palau Municipal d'Esports, aquest passat dissabte

El passat dissabte 16 d'abril es va celebrar al pavelló municipal el primer trofeu de Categories de Patinatge Artístic, en el qual les patinadores del Club Patí Cambrils van obtenir uns magnífics resultats, ja que van aconseguir un total de sis podis.  En aquest trofeu hi van participar un total de 77 patinadors de la demarcació de Tarragona.

En el nivell A- en el qual hi participen els patinadors que en la temporada anterior van participar al campionat de Catalunya-,  Alba Muñoz va obtenir la 3ª posició i Paula Bonillo la 4ª en categoria Infantil. En el nivell B, en categoria júnior, Marta Sorribas es va classificar en 1ª posició  i Rebeca Franqueza 3ª; en categoria juvenil, Judit Estivill va quedar 2a, Nerea Mestre 3ª  i Irene Mialet 4ª ; en categoria infantil Cristina Pérez 12ª classificada; en categoria cadet, Montserrat Rius 9ª posició, Claudia González 10ª i Ariadna Estivill 13ª ; i l’alevina del club Sheila Hurtado  es va classificar t en  1ª posició de la seva categoria.

Cal destacar que el Club Patí Cambrils compta en l’actualitat amb un equip de competició federat de 16 patinadores en totes les categories.

Comenta aquest article