Esports

El judoka cambrilenc Gonzalo Díos Rodríguez aconsegueix el tercer lloc al Campionat de Catalunya Infantil

Per Miquel Díaz

El judoka del CE Judo Cambrils, Gonzalo Díos Rodríguez

El dissabte 16 d'abril per la tarda es va disputar a les instal.lacions esportives de la Ciutat Esportiva de Blanes, el Campionat de Catalunya en la categoria infantil, que correspon a les edats dels esportistes nascuts als anys 1997 i 1998. Al campionat més important de la temporada va participar-hi un judoka del C.E. Judo Cambrils, Gonzalo Díos Rodríguez, a la categoria de - 55 kg. El Gonzalo ha estat preparant a fons aquest campionat i l'objectiu personal d'aquest judoka era assolir un podi i col·locar-se entre els 4 millors esportistes d'aquesta categoria. El treball tècnic i físic desenvolupat durant aquest últim mes ha donat el seu fruit i desprès de disputar un magnífic campionat ha assolit la tercera posició després de disputar 5 combats dels quals només va perdre un enfrontament contra el judoka que va guanyar el campionat.

La lliga del Gonzalo estava formada per 16 judokes. El primer combat disputat pel de Cambrils el va superar per "ippon", la màxima puntuació, guanyant així abans de la finalització dels 4 minuts de combat. El segon combat el va enfrontar contra el judoka més fort del campionat i que finalment va guanyar, del club de "La Llagosta"  al qual no va poder superar i va caure derrotat. En aquest moment s'acabaven les possibilitats de Gonzalo d'optar a un primer o segon lloc de la classificació però va repescar-se per lluitar pels llocs del bronze.
El tercer i quart combats  també els va superar amb la màxima puntuació. El cinquè i últim combat era decisiu i es jugava la tercera posició al campionat català. Va ser un combat molt disputat amb un judoka fort del club "Ocata" de Barcelona. Gonzalo va jugar bé les seves cartes i no es va deixar agafar pel coll fàcilment, solucionant les complicacions que el seu rival intentava imposar-li. A poc més d'un minut de la finalització del temps i amb els marcador empatat el judoka cambrilenc va executar la seva tècnica preferida "seoi nage" aconseguint marcar-li el punt sencer al seu rival superant-lo així per "ippon" i assolin la tercera posició.
Des de l'entitat es mostren molt  satisfets pel campionat desenvolupat pel Gonzalo ja que ha estat una medalla molt treballada, especial i emotiva, i confirmen el bon moment del club. També es destaca que la setmana anterior a Falset la judoka cambrilenca Virginia Giménez es va proclamar campiona de Catalunya a la categoria sub 23 al pes de - 63 kg.

Comenta aquest article