El FC Cambrils venç el líder, el Camp Clar, mentre que el Cambrils Unió cau derrotat al camp del Calafell

El jugador del FC Cambrils, Hugo, disputa una pilota a un jugador del Camp Clar

Primera Territorial

FC Cambrils 2 - Camp Clar 0

Cop d'efecte del FC Cambrils que es va imposar al líder de la categoria en un partit molt seriós i jugat amb intensitat. El FC Cambrils afrontava el partit amb notables baixes, entre jugadors sancionats i lesionats. Però això no va ser obstacle per a que plantés cara al Camp Clar en una primera part en què hi va haver poques ocasions de gol i en la que el Camp Clar en prou feines es va acostar a la porteria cambrilenca. A l'inici de la segona part el FC Cambrils va sortir amb més força i va disposar d'un parell d'ocasions força clares. Poc després era el Camp Clar qui neutralitzava aquesta empenta del FC Cambrils i quan semblava que el partit acabaria en empat, en el darrer quart d'hora, van venir els dos gols de Pedro. L'1 a 0 el va fer al minut 76 i al 84 sentenciava el partit amb el seu segon gol.
El proper partit, que es disputarà després de Setmana Santa, el FC Cambrils es desplaça al camp del Nàstic B.

Calafell 3 - Cambrils Unió 2

Victòria del Calafell que va encarrilar el partit de forma clara en la primera part ja que es va arribar al descans amb un 3 a 0 a favor dels locals. El primer gol el van fer al minut 20 de partit i els altres dos van caure als minuts 27 i 31. A la segona part el Cambrils Unió va sortir amb més força i va marcar el seu primer gol al minut 46 mitjançant Muriana. Els cambrilencs no es conformaven amb la derrota i fruit de la pressió i les ganes van fer el 3 a 2 al minut 79, obra d'Alberto, però no van ser a temps de remuntar el partit.
El proper partit del Cambrils Unió és a casa i davant del Valls, el segon classificat de la categoria.

Duesaigües 2 - Vilafortuny 1

Després d'una ratxa de tres partits guanyats, el Vilafortuny va deixar perdre tres punts a casa del Duesaigües per dos gols a un. En el minut 15 de la primera part, el Duesaigües es va avançar al marcador. No va ser fins a la segona part, quan Pelos, al minut 17, va marcar de penal i va igualar el partit. Amb l'empat, el Vilafortuny es va posar les piles i van tenir dues oportunitats clares de gol però al minut 34, un jugador del Duesaigües va marcar el dos a un en una jugada de contraatac.
El proper partit del Vilafortuny serà a casa contra La Pastoreta després de les vacances de Setmana Santa.

La Pastoreta 1 - Marina 1

El Marina es va haver de conformar amb un empat en un partit de cara i creu i marcat pels nervis dels dos equips.  El domini del Marina va quedar clar en la primera part, quan al minut 12, David Barreiro va fer un gran gol de falta directe. La segona part també va comptar amb un gran treball de l'equip, fins que, a falta de set minuts pel final, La Pastoreta va marcar de penal en una jugada polèmica que va costar l'expulsió de German. La pressió va quedar patent en aquesta recta final, amb un possible penal a favor que l'àrbitre no va pitar i amb la impressió que l'àrbitre no va estar a l'altura.
El proper partit del Marina serà a casa contra el Montbrió.

Centre Catòlic l'Hospitalet 54 - CB Cambrils 48

El Cambrils va perdre una excel·lent ocasió d'assegurar-se la segona posició del grup. Partit força dolent que va començar dominant el CB Cambrils en els dos primers períodes i que es va arribar a la mitja part amb un marcador amb quatre punts d'avantatge pel Cambrils. Les coses es van torçar en el tercer i quart període en què els de l'Hospitalet van aconseguir un avantatge superior i, finalment, decantar el partit i aconseguir la victòria.
El CB Cambrils jugarà el seu proper partit a casa, d'aquí a dues setmanes, davant el Pare Manyanet.

Hoquei

CP Congrés B 3 - Cambrils CH 1

Dissabte passat, el Cambrils CH visitava la pista dels barcelonins del CP Congrés B amb l’esperança de reafirmar la recuperació i treure un resultat positiu. Però, els homes d’Oscar Olea no van saber trobar el ritme de partit, en una pista a l’aire lliure, en la què en cap moment no es van sentir còmodes.
La igualtat en el marcador va ser la tònica predominant de la primera part i bona part de la segona. El primer gol del partit no va arribar fins al minut 18’, i va caure de part dels locals (1-0). I tot i que els locals van gaudir d’una falta directa per augmentar l’avantatge, una gran aturada de David Barriche ho va frustrar, i del possible 2-0 es va passar a l’empat a un. Un tir llunyà  de Jordi Mirado desviat per Miki Castel va significar l’empat (1-1), resultat amb que es va arribar al descans. A la represa, els locals es van trobar amb un gol matiner, que els col·locava per endavant en el marcador i trencava la igualtat (2-1). Els minuts anaven passant, i els cambrilencs no trobaven la manera de batre la porteria local. A la contra, el Congrés es defensava molt bé, i contraatacava amb perill. Una falta directa a favor dels locals va posar novament a prova a David Barriche, que va tornar a impedir que pugés un nou gol al marcador local. Però, el Congrés a dos minuts del final va resoldre el partit amb el tercer, i últim gol de la tarda (3-1). Una setmana més els homes d’Oscar Olea hauran de continuar treballant dur per no perdre el tren de la salvació.
Després de la parada per les festes de Setmana Santa, el Cambrils es veurà les cares amb el CP Vilanova, la ventafocs de la categoria, però això no ha de ser un motiu per confiar-se. Els tres punts són imprescindibles pels cambrilencs.

Handbol

Banyoles 35 - CH Cambrils 31

Flix FS  10 - Mediterrani G. Sirvent 6

Derrota immerescuda la que va patir el Mediterrani a la pista del Flix ja que per enèsima vegada en aquesta temporada, la mala actuació arbitral va perjudicar de forma clara al conjunt cambrilenc, provocant la crispació de jugadors i delegat degut al baix nivell, tant físic com de coneixement del reglament que va mostrar l´àrbitre del partit, el sr. Javier Nivera Garcia,del col·legi d´àrbitres de les Terres de l´Ebre.
 El Mediterrani es va presentar a Flix  només amb cinc jugadors de camp, sense ni tant sols un porter, i López va haver de fer les funcions de porter.    Durant tota la primera part va haver-hi molta igualtat en el marcador. El Flix va sortir molt confiat veient la falta de banqueta de l'equip cambrilenc, però els jugadors del Mediterrani van realitzar un sobresforç i en cap moment li van perdre la cara al partit, mostrant-se com un equip disciplinat en defensa i amb les idees més clares que el contrari en atac. Només el handicap de no tenir porter va impedir al Mediterrani anar al descans amb avantatge al marcador, descans que es va arribar amb el resultat de empat a 3 gols.
A la represa el Mediterrani encara va sortir amb més ganes,i ben aviat es va tornar a avançar al marcador, però com cada vegada que el partit se li ha posat de cara tant en el joc com en el marcador al Mediterrani, aquesta temporada,de nou la figura arbitral va aparèixer per impedir una victòria merescudíssima del Mediterrani, que amb un gran esforç dels seus cinc jugadors estaven sent superiors al rival. Amb el resultat al marcador de 3 a 4 pels cambrilencs,l´àrbitre va donar com a bo un gol desprès d'una falta transformada pel Flix que va assenyalar com a indirecta i els jugadors del Flix van realitzar un xut directe i que segons el reglament no hauria de haver pujat al marcador. Tot i les protestes del conjunt cambrilenc, les quals van costar amonestacions tant per al delegat com per a un dels jugadors, l'àrbitre va fer cas omís i va donar el gol com a bo. Tot i aquest fet el Mediterrani va continuar jugant amb les mateixes ganes i quan anava guanyant per 5 gols a 6, l`àrbitre no va donar la llei de l'avantatge concedint gol en una jugada on el jugador del Mediterrani David fa un gol i posteriorment va rebre una falta. El sr. Nivera, continuant amb el seu recital, va anul·lar el gol i va assenyalar falta a favor del Mediterrrani beneficiant clarament a l´infractor. Aquesta decisió va descentrar molt als jugadors cambrilencs que van veure com a la jugada següent el Flix tornava a empatar el partit.
 Els últims cinc minuts van ser un calvari pels jugadors cambrilencs,que entre les decisions del sr. Nivera i el cansament que els va passar factura van fer que el Flix ho aprofités per marcar tres gols que sentenciava el partit. Però no content amb el que havia fet fins al moment, a falta de vint segons per acabar el partit, l´àrbitre no va anul·lar un gol al conjunt local desprès que el jugador que fes el gol rebés una passada d'un company amb la mà des de terra, desprès de caure. Aquesta decisió va ser la gota que va fer sobreeixir el got per al Mediterrani, que va tornar a protestar l´incompetència del sr.Nivera, el qual va expulsar al delegat i a López per les protestes.
 Final trist i crispat d'un partit on l´equip local va felicitar als jugadors del Mediterrani pel joc desplegat i va reconèixer que l´àrbitre no havia estat a l´alçada d'un  partit vibrant i molt vistós per al públic.
Els gols del Mediterrani van ser obra de Fran i David per partida doble i López i Joan.
La propera jornada, d'aquí a dues setmanes, el Mediterrani rep l'Alcover.