Societat

Cambrils acull la segona semifinal del festival Musicaula amb la participació del grup No Way de l'institut La Mar de la Frau

Per Redacció

El grup cambrilenc No Way en un moment de la seva actuació aquest passat dissabte a la tarda

El pàrquing de l'Horta de Santa Maria, just davant de l'Ateneu Juvenil, va ser l'escenari aquest passat dissabte a la tarda de la segona semifinal del festival Musicaula per a joves estudiants. Aquest esdeveniment musical va reunir els cinc grups semifinalistes provinents de diferents punts de Catalunya i de les Illes Balears com El Susurro del Tiempo del col·legi Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, Re-Set de l'Institut Montserrat de Barcelona, The Crab Apples de l'institut La Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona), Hypnotyze Me de l'institut Josep Maria Llompart de Mallorca i els cambrilencs No Way de l'institut La Mar de la Frau. Per tancar la tarda de concerts es va comptar amb la participació del grup català No Way Out. No cal dir que l'actuació dels cambrilencs va ser seguida amb gran expectació per part d'amics, familiars i professors de l'institut La Mar de la Frau. Els No Way van interpretar quatre cançons i la darrera de les quatre és la que havien presentat al concurs.

El grup guanyador del concurs gravarà en un estudi professional la cançó guanyadora del festival. A més, gravarà un videoclip que passarà en les principals televisions musicals i portals d’internet. Aquesta és la segona edició del Festival, que té com a objectiu fomentar el valor de la música i la cultura entre els joves adolescents.

Comenta aquest article