Societat

El 29 d'abril s'obre el període d'inscripcions per apuntar-se a les colònies d'estiu del Grup Arrels i el departament de Cultura

Per Redacció

El proper 29 d'abril s'obre el període d'inscripcions per apuntar-se a les colònies d'estiu organitzades pel Grup Arrels i el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils. Les inscripcions i la documentació s'hauran de presentar fins al 27 de maig, a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament, de dilluns a dijous, de 8:30 a 18:00 i divendres, des de les 8:30 fins a les 14 hores.

Un any més, el Grup Arrels i  l’Ajuntament convoquen 44 places, en dos torns, per a xiquets i xiquetes, per a anar de colònies durant el mes de juliol a Capafons (Baix Camp). Els xiquets interessats han de tenir entre 6 i els 12 anys. El preu de la inscripció és de 315 euros. Durant l'estada, els més petits, podran gaudir de la natura, relacionar-se amb altres nens i nenes de la seva edat i aprendre a conviure, amb jocs i activitats adaptades a les seves necessitats i característiques. El dia 30 de juny a la sala d'actes del Centre Cultural a les 19 hores es farà una reunió informativa per als pares i mares dels participants.

Les dades dels torns són les següents: el primer torn es farà entre els dies 10 i 15 de juliol a l'alberg "Somianatura" de Capafons, mentre que el segon torn tindrà lloc entre el 24 i el 29 de juliol, al mateix alberg. Per a més informació es pot trucar al departament de Cultura de l'Ajuntament al telèfon 977 36 84 84.

Estiu màgic amb en Cambri

D'altra banda, a partir del dia 7 de juny, al Palau Municipal d'Esports, s'obriran les inscripcions per a participar en les activitats d'estiu, organitzades pels departaments d'Esports, Cultura i Polítiques Socials.

Com cada any, s'organitzaran activitats ben diverses com les Cambrivacances, les vacances poliesportives, les sortides a la platja, curos de vela, de windsurf, i cursets de natació, el Biblioparc, el contacontes, les ludoteques a la platges i moltes altres. Properament s'editarà una guia amb tota la informació sobre les activitats d'estiu.

Cal destacar que per a tots els xiquets i xiquetes de Cambrils, del 2 al 20 de maig es podran presentar les sol·licituds per a la bonificació de les activitats d’estiu municipals: les Cambrivacances, les sortides a la platja i les vacances poliesportives. Es concediran ajuts del 100% del cost de l’activitat a aquelles famílies que acompleixin els requisits determinats per les característiques socials, econòmiques i familiars que es detallen en les bases, i fins a un màxim de 14.000 euros. Per a més informació de les beques cal adreçar-se a l’OAC o al Departament de Polítiques Socials.

Comenta aquest article