Esports

L'actual campió de la Copa d'Espanya de J80 i de la Copa Catalunya, l'embarcació Turismo do Algarve, representarà el Club Nàutic Cambrils

Per Redacció

L'actual campió de la Copa d'Espanya de J80 i de la Copa Catalunya, l'embarcació Turismo do Algarve, representarà el Club Nàutic Cambrils en les properes competicions esportives de les modalitats: la Copa d'Espanya de J80, el Trofeu Monotips, el Trofeu Comte de Godó i els campionats de J80 de Catalunya i Espanya. La seva primera participació com a representant del club cambrilenc serà al Trofeu Palmavela, que es disputarà del 20 al 24 d'abril a Palma de Mallorca.

Turismo do Algarve està patronejat pel medallista olímpic portuguès a Atlanta'96 -Hugo Rocha- i comptarà amb una tripulació formada per regatistes de primer nivell com Gonzalo Araujo -participant de la Volvo Ocean Race i vigent campió de circuit internacional Cidade de Vigo de Platu 25-; Pedro Feliu que té un extens palmarès de participacions en regates internacionals i el cambrilenc Fabián Escudé, membre de l'equip preolímpic espanyol de vela en la classe tornado i campió d'Espanya de catamarà en la categoria fórmula 18. La nova tripulació de Turismo do Algarve té per davant un calendari molt complet. Segons ha manifestat Hugo Rocha, "el nostre objectiu és revalidar els excel·lents resultats obtinguts durant l'anterior temporada i defensar el títol de la Copa d'Espanya que vam guanyar a Barcelona".

Pel Club Nàutic Cambrils, ser representat per l'embarcació Turismo do Algarve i comptar amb una tripulació tan experimentada en circuits internacionals és tot un aval que consolidarà el prestigi del club i refermarà el seu projecte esportiu.

Comenta aquest article