Informació general

Cambrils acull les 2es Jornades d'Innovació i Excel·lència a les Administracions Públiques

Per Cristina Sierra

Un moment de l'acte d'inauguració d'ahir al matí en una de les sales de l'Hotel Tryp Port Cambrils

Uns 200 professionals van assistir ahir a la inauguració de les 2es Jornades d'Innovació i Excel·lència a les Administracions Públiques celebrada a l'Hotel Tryp Port Cambrils. El congrés, que s'acaba avui al migdia, acull diverses conferències pensades per responsables polítics, directius públics, tècnics de les diferents administracions públiques i organitzacions privades interessades en la millora de la gestió de les administracions públiques. Les jornades, que són pioneres Catalunya, tenen com a objectiu promoure l'excel·lència en la gestió de les administracions públiques i crear una plataforma d'intercanvi entre els professionals del sector públic. L'alcalde de Cambrils – Robert Benaiges– va ser l'encarregat d'inaugurar aquest congrés que fa que Cambrils esdevingui un referent en l'àmbit català.

Durant el dia d'ahir, els professionals del sector van assistir a quatre conferències: "Ciutats intel·ligents:escenari pel benestar de la ciutadania", a càrrec del filòsof i escriptor José Antonio Marina; "Com implantar el model EFQM a les Administracions locals. Guia pràctica", pel gerent de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, Josep Maria Ferré, i pel director d'Oasi, Enric Brull; "Confiança en els governs locals: el Pla estratègic de la FEMP", per la subdirectora de l'Àrea d'Estudis i Estratègies de la FEMP, Carmen Mayoral; i la darrera, "Liderar amb emoció i optimisme", a càrrec del formador d'empreses Emili Duró.  Per finalitzar la primera jornada, van fer una sessió participativa sobre el reconeixement de les persones que treballen a les administracions públiques.

Durant aquest matí es té previst començar amb una taula rodona on es debatrà sobre les organitzacions transparents i el model que s'ha de seguir. A més, hi haurà quatre conferències: " Coaching a les Administracions públiques", pel coach Enrique Secanell; "eCambrils 2.0: noves relacions amb la ciutadania", a càrrec del cap de la Unitat de Serveis Informàtics de l'Ajuntament de Cambrils, Pep Budí; "Xarxes socials al servei de les Administracions Públiques", per l'expert en xarxes socials, Genís Roca'; i l'última conferència per tancar aquestes jornades serà la de "Ètica i valors", a càrrec del cap de Relacions Externes del FC Barcelona i ex waterpolista, Manel Estiarte.


Comenta aquest article