Esports

Les patinadores cambrilenques Laia Gavaldà i Coia Moreno queden segones en el 1er Trofeu d'Iniciació de 2011

Per Redacció

Imatge de grup de les patinadores cambrilenques participants en el trofeu

Les patinadores del Club Patí Cambrils Laia Gavaldà i Coia Moreno van pujar al podi en el 1er Trofeu d'Iniciació de 2011 celebrat a les instal·lacions del CN Reus Ploms els passats 9 i 10 d'abril, on ambdues van aconseguir la segona posició.
En la competició hi van participar 17 patinadores del CP Cambrils, les quals van assolir els següents resultats: en el nivell I, en la categoria de 0-7 anys Carla Herrera va ser 5a, Sílvia Lahera 6a, Laura Martínez 9a, Sofia Caballero 15a, Maria Rius 17a, Teodora Busdugan la 19a i Núria Besiròvic la 21a. Aquests són uns bons resultats tenint en compte que moltes d'elles era la primera vegada que participaven en aquestes competicions de debutants de la Federació. En categoria de 8-9 anys: Laia Gavaldà va obtenir la 2a posició, Maria carbó la 8a i Abril Barbosa la 21a; en la categoria de 10-11 anys: Andrea del Pilar Romero va quedar classificada en 19a posició; en la categoria 12-13 anys: Coia Moreno va pujar al podi al quedar en 2a posició i Cristina Lahera va ser 4a. En la categoria de +14 anys: Marina Franco va quedar 5a. D'altra banda, en el nivell 2, en la categoria de 8-9 anys: Itziar Rofes es va classificar en 5a posició, un bon resultat ja que és el primer cop que aquesta patinadora competeix en aquest nivell. En la categoria de 9-10 anys, la patinadora del club Natàlia Arroyo no va poder participar ja que es va lesionar en l'entrenament dies abans d’aquesta competició, mentre que en la categoria de 12-13 anys: Laia granero va obtenir la 12a posició.

1er Trofeu de categories a Cambrils aquest cap de setmana

Per altra banda, aquest cap de setmana, 16 i 17 d'abril, 19 patinadores debutants del Club Patí Cambrils participaran a la 2a fase dels Jocs escolars de Patinatge Artístic que es disputaran a les intal·lacions del Reus Deportiu. Així mateix durant aquest cap de setmana també se celebrarà al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, el 1er Trofeu de categories de patinatge artístic, on hi participaran un total de 77 patinadors de la demarcació tarragonina, 12 de les quals seran cambrilenques.

Comenta aquest article