Informació general

La continuïtat del Cambrils Golf Par 3, pendent de la ubicació de la rotonda de l’N-340

Per Judit Pinazo



El pitch and putt Cambrils Golf Par 3 continuarà obert fins conèixer l'ubicació final de la rotonda que s'ha de construir a la variant de l'N-340
El club de pitch and putt Cambrils Golf Par 3 està pendent aquests dies de la decisió final sobre la ubicació de la rotonda d'entrada a Vilafortuny per l'N-340, que podria decidir la continuïtat o el tancament definitiu de les seves instal·lacions. L'esperança del club s'ha activat després que el passat 26 de gener l’alcalde –Robert Benaiges– es va reunir amb el director general d’Infraestructures i Planificació de Carreteres –Ricardo Díaz Zoilo–, per demanar-li la possibilitat de construir la rotonda en el límit del terme municipal cambrilenc i el de Vila-seca. Ricardo Díaz Zoilo es va comprometre a estudiar de nou el projecte i donar una resposta definitiva en un termini màxim de tres setmanes.

Eva Ballarín
, directora del club, assegurava: "ara el club continuarà obert fins que les obres ens afectin, fins aleshores tindrem les instal·lacions obertes. En el cas que tinguem sort i es canviï l’actual ubicació de la rotonda, no tancarem, però haurem d’esperar a veure què passa”.

Recordem que l’Ajuntament de Cambrils, a petició dels veïns de la zona i sota recomanació del Ministeri de Foment, havia plantejat fa mesos la possibilitat de construir la rotonda al límit del terme municipal de Vila-seca. Finalment, però, el passat mes de desembre el Ministeri de Foment va decidir no canviar la ubicació de la rotonda i mantenir en peu el projecte inicial, que contempla la construcció de la rotonda a l’actual N-340 just a la cruïlla amb Vilafortuny, on de moment ja es pot apreciar l'inici de les obres amb la col·locació des de fa uns dies d'unes fites que marquen l'afectació del nou traçat de la rotonda.


De moment aquest cap de setmana el club celebrarà un còctel per retre homenantge als 52 premiats de les competicions disputades durant el 2005. També durant aquest cap de setmana, els equips del club debutaran en les diverses categories en la primera trobada del calendari de la Lliga Catalana de la ACPP (Associació Catalana de Pitch and Putt).

Comenta aquest article