Societat

Les 2es Jornades d'Innovació i Excel·lència comptaran amb uns 200 professionals de la gestió pública

Per Redacció

Anna Pelaez i Dolors Budí, ahir, en la presentació de les jornades d'Innovació i Excel·lència a les administracions públiques

Les 2es Jornades d'Innovació i Excel·lència a les administracions públiques, que tindran lloc els propers 14 i 15 d'abril a l'Hotel Tryp Port Cambrils, comptaran amb 200 professionals de la gestió pública que ja han confirmat la seva assistència a data d'avui. Aquestes dades fan preveure que en els dies que resten per a la celebració d'aquest congrés es pugui assolir la xifra de 220 participants. Ahir al matí, la regidora d'Hisenda i Gestió Estratègica –Anna Peláez– i la cap del servei d'organització i excel·lència de l'Ajuntament –Dolors Budí– oferien una roda de premsa per donar detalls de la celebració d'aquestes jornades.

Recordem que aquestes són unes jornades pioneres a Catalunya, promogudes des de l'Ajuntament de Cambrils amb el suport de diferents administracions. L'objectiu de l'esdeveniment és promoure l'excel·lència en la gestió de les administracions públiques i crear una plataforma d'intercanvi entre els professionals del sector públic. De fet, Cambrils és un dels ajuntaments de referència en l'aplicació de tècniques de millora de la gestió pública amb la creació d'un departament creat específicament per aquestes tasques d'optimització dels recursos públics. Les jornades van dirigides a responsables polítics, directius públics, tècnics de les diferents administracions públiques i organitzacions privades interessades en la millora de la gestió de les administracions públiques.

Amb l'organització d'aquestes jornades, l'Ajuntament de Cambrils esdevé un referent en l'àmbit català, ja que a la resta de l'Estat només hi ha dos congressos de similars característiques, al País Basc i a Màlaga.

Comenta aquest article