Societat

La Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament ultimen els detalls de l'onzè Sopar per l'Esclerosi Múltiple

Per Redacció

Sefa Bové, Maricel Llaveria i Teresa Campanera, ahir, a la presentació del Sopar Social de l'Esclerosi Múltiple

El proper dijous 14 d'abril, a les 21.30 hores, tindrà lloc una nova edició del Sopar Social de l'Esclerosi Múltiple, que enguany arriba a la seva onzena edició, i que està organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils. El sopar benèfic, que se celebrarà al restaurant Mas Gallau, té l'objectiu de recaptar fons per millorar la recerca i els equipaments de l'hospital de dia Mas Sabater de Reus, segons van explicar ahir en roda de premsa la presidenta de l'Associació Esclerosi Múltiple –Teresa Campanera–, l'encarregada de campanya –Sefa Bové– i la regidora de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament, Maricel Llaveria.

El preu del sopar és de 36 euros i també es pot col·laborar adquirint tiquets de la taula 0 amb un cost de 3 euros, adreçant-se al Servei Municipal de Salut, situat al Centre Les Basses. De moment, ja s'hi han inscrit 180 persones. Aquest any, per celebrar la onzena edició, el tema central del sopar serà el Parc Samà i s'exposarà una maqueta que han elaborat els usuaris i els professionals de l'hospital de dia.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat sense afany de lucre que vetlla i promou l'assistència de les persones que conviuen amb l'esclerosi múltiple. L'Ajuntament de Cambrils ha col·laborat en totes les edicions en l'organització del sopar conjuntament amb la Fundació de l'Esclerosi Múltiple (FEM) i des de fa uns anys també concedeix una subvenció adreçada a la compra de material per a l'Hospital de Dia Mas Sabater de Reus, que el proper 25 de maig celebrarà el seu 10è aniversari.

Comenta aquest article