Societat

PortAventura obre les portes amb la inauguració de la nova àrea 'SésamoAventura'

Per Cristina Sierra

Vista aèria de la nova àrea de PortAventura

PortAventura va inaugurar divendres passat la setzena temporada amb una novetat: 'SésamoAventura'. La nova àrea és un projecte pensat íntegrament per les famílies i sobretot, pels més petits, ja que a totes les atraccions poden pujar els nens amb els pares.  Aquesta és la primera ampliació que es fa al parc des de la seva posada en marxa l'any 1995.

La nova àrea està inspirada en els dibuixos infantils de 'Barrio Sésamo'. Té una superfície d'uns 13.000 metres quadrats i ha costat prop de 15 milions d'euros. La nova zona compta amb 11 atraccions, un teatre on es pot menjar i veure l'espectacle al mateix temps i una estació de tren, 'SésamoAventura Station', la tercera del parc.

El punt clau de 'SésamoAventura' és un arbre màgic de 12 metres d'alçada i des d'on es pot veure tot el parc.  Altres atraccions són la caiguda lliure a 'El Salto de Blas', l'atracció aquàtica 'Magic Fish', un recorregut en avió a 'Coco Piloto' o bicicletes voladores a 'Mariposas Saltarinas'. A més, s'han remodelat tres antigues atraccions: 'Tami Tami', 'Waikiki' i 'Loco Loco Tiki'.

El director de desenvolupament del parc –Luis Valencia– va afirmar als mitjans de comunicació que aquesta nova àrea és la "més espectacular que hi ha a Europa". A més, va explicar que el motiu d'escollir aquests dibuixos era perquè tan pares com nens ho coneixen i que la diferència amb la resta de zones del parc és que la nova zona és una "idealització d'un món imaginari". 

PortAventura té una previsió d'ocupació del 100% de cara a Setmana Santa

Per la seva part, el director general del parc –Fernando Aldecoa– va dir que les previsions de cara a Setmana Santa són molt bones i es preveu una ocupació del 100% amb tres dels hotels oberts. Aldecoa va explicar que amb la construcció d'aquesta zona esperen atraure al turisme de proximitat i al mercat italià, ja que segons xifres del director general, un 65% és nacional i un 35% prové del Regne Unit i Rússia.

El director general va afirmar que enguany l'objectiu que té el parc és superar els 3,2 milions de visitants que van tenir l'any passat i que la crisi econòmica no els preocupa, ja que la situació actual és la que hi ha. Tot i així, una mesura que han pres és la de no pujar els preus de les entrades, tan les infantils com les d'adults.


Una de les atraccions de 'SésamoAventura' i al fons, l'abre màgic de 12 metres d'alçada

Comenta aquest article