Cultura

El grup cambrilenc Toquem Fusta, immers en la gravació del seu primer disc

Per Redacció

Un moment de la gravació del disc del grup cambrilenc

El grup cambrilenc de rock en català, els Toquem Fusta, es troba immeers des de fa dues setmanes en la gravació del seu primer disc. Després de sis anys a l’esquena i de dues maquetes –Toquem Fusta (2006) i Gravetat Zero (2008)–, el grup vol fer un pas més musicalment parlant, i a mitjans del mes de març van començar les primeres notes d'aquest primer treball.

La gravació l'estan fent  a Raberstudis, un estudi situat a Vilarodona amb l'ajuda de Ramon Berlanga com a tècnic de so. El disc constarà d'entre 11 i 13 cançons; d'aquestes, n'hi hauran de noves, que han estat creat enguany, i d'antigues que han anat tocant durant aquests sis anys des que es va endegar la formació. Així doncs, el quintet format per Marc Gibert (cantant), Raul Arranz (guitarra solista), Xavier Figueras (teclats), Jordi Ripoll (baix) i Jordi Oliver (bateria) estan totalment bolcats en la gravació d’aquest disc, com també la mescla i buscant aquells sons ideals i que demana cada cançó.

Es pot seguir l’actualitat de la gravació en el blog que han creat per la ocasió a www.toquemfusta.cat. També es pot agregar el grup al facebook –www.facebook.com/toquemfusta–. A més, el grup té dues actuacions programades. Una serà el pròxim dissabte dia 9 d’abril a La Palma de Reus, a partir de les 22.00h i dins el marc del concurs de música Canto.cat i l’altre, serà a la Dracum Nocte (arribada de les forces del mal i del Drac de Sant Jordi) a Montblanc, el proper 29 d’abril a partir de les 00.30h, dins del programa de les festes medievals de Montblanc.
El cantant del grup, Marc Gibert, mostrant el quadern amb els temes del disc

Comenta aquest article