Societat

La plaça d'Espanya acull la primera edició del nou mercat ecològic i artesà

Per Berta Ruiz

La plaça d'Espanya va acollir el mercat agroecològic, aquest passat dissabte al matí

El passat dissabte 2 d'abril durant tot el matí, la plaça d'Espanya va acollir la primera edició del nou mercat ecològic i artesà, impulsat des de l'oficina del Pla de Barris i l'Ajuntament amb el suport del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

En aquest primer cap de setmana es va comptar amb la presència d'unes nou parades que van poder vendre els seus productes ecològics i naturals com fruita, verdura, fruits secs, melmelades, olis i d'altres aliments, la majoria dels quals són certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPA). A banda, com a primer dissabte de mes, es va organitzar un esmorzar saludable amb productes ecològics. En properes edicions es faran diferents tallers d'animació de caire familiar i tasts d'aliments.

Cal destacar que la periodicitat del mercat serà cada primer i tercer dissabte de mes, en temporada d'hivern (d'octubre a maig), i cada dissabte en temporada d'estiu (de juny a setembre) en horari de 9 a 14 hores. Així doncs, la propera edició del mercat ecològic i artesà serà el dissabte 16 d'abril, mentre que el dissabte 7 de maig tindrà lloc una xerrada d'introducció als aliments ecològics al menjador de l'escola. Aquesta activitat es farà a les 10 del matí a la sala d'actes del Centre Cultural.

Comenta aquest article