Societat

La Penya Barça Cambrils presenta el cartell dels 50 anys realitzat per David Callau

Per Cristina Sierra

David Callau, Jordina Font i Jordi Durà a l'acte de presentació del cartell del 50 aniversari de la Penya Barça Cambrils a la galeria "7 d'art"

El passat divendres al vespre, la Penya Barça Cambrils va presentar el cartell dels cinquanta anys realitzat per l'artista cambrilenc David Callau a la seva galeria "7 d'art". A l'acte, presidit pel Jordi Durà de l'Àrea Social del F.C.Barcelona, s'hi van acostar els socis que volien veure l'obra i l'exposició amb els diferents cartells que ha realitzat Callau i que van ser propostes per que les noies de la junta escollissin el definitiu.

L'artista cambrilenc va explicar als mitjans de comunicació que en el cartell definitiu s'hi reflexa l'essència marinera, al mateix temps que també hi ha terra pel futbol i el flotador, vinculat en "salvar-nos" a tots en aquest moment de crisi. "Les noies em van dir que volien un cartell on es reflectissin les arrels principals que tenen com a insígnia i vaig començar a treballar amb els colors blau i grana i amb el flotador que tenen al seu logo".

Tal i com explicava Callau, el projecte li van encarregar fa dos mesos i, "com a creador", no es va quedar amb la primera proposta i va fer una tirada d'entre 15 i 20 cartells per escollir, que eren els que estaven exposats a la seva galeria. "Estic molt content amb el resultat, m'ha donat força", afirmava l'artista.

El torn de parlaments el va obrir la presidenta de la Penya Barça, Jordina Font, que va voler adreçar unes paraules força amables a Callau destacant el seu currículum. "M'he quedat sobtada perquè he vist que només tens tres premis però et puc assegurar que el quart te'l donem nosaltres per aquesta exposició". Font també va agrair la presència de tots els convidats en un acte important i que dóna el tret de sortida als actes de celebració del cinquantenari.

A continuació, l'artista, visiblement emocionat, va donar les gràcies a les noies de la penya. "Gràcies per aquest projecte, m'ha portat molta il·lusió. Teniu un lloc al meu cor", va dir. Per la seva part, Durà va voler donar les gràcies per "aquest esperit blaugrana" i per la iniciativa de la Penya Barça Cambrils.

L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– va felicitar a la junta i va dir que és del Barça i que "espero que aquesta alegria que ens dóna duri molts anys". El següent acte de la Penya serà el proper divendres a la sala d'actes del Centre Cultural de Cambrils amb el pregó del cambrilenc Albert Puig, secretari tècnic del Futbol Formatiu del F.C.Barcelona, i la inauguració de l'exposició fotogràfica dels 50 anys.




Comenta aquest article