Societat

La Penya Barça Cambrils presenta el programa d'actes del seu 50 aniversari

Per Cristina Sierra

Un moment de la presentació del programa que va fer-se ahir a la tarda a la seu de la penya. D'esquerra a dreta: Rosa Torné, Robert Benaiges, Jordina Font i Montse Martí

La Penya Barça Cambrils endega aquesta setmana els actes de celebració del seu 50è aniversari. Ahir a la tarda, la presidenta de l'entitat, Jordina Font, acompanyada per l'alcalde de Cambrils Robert Benaiges, va presentar el programa d'actes que inclou més de 12 activitats que tindran lloc al llarg d'aquest any.

Font va explicar que els cambrilencs que treballen a Can Barça, Albert Puig, Núria Gómez i Franc Artiga, han fet possible tenir aquesta varietat d'activitats. "L'Albert ha estat un puntal per aquests 50 anys", va explicar la presidenta. Font es va mostrar molt engrescada amb el programa i il·lusionada en que hi participin moltes persones. Per la seva banda, Benaiges va afirmar que "tenim una penya amb molta història i des de l'Ajuntament estem disposats a recolzar les activitats. És important per a la ciutat tenir persones que treballin al Barça".

Sandro Rosell podria assistir al dinar de germanor de la Penya el proper 3 d'abril

Per començar, la Penya va escollir el passat dissabte les pubilles i hereus que representaran a l'entitat a l'elecció de la pubilla i l'hereu de Cambrils el proper mes de maig . Per una banda, hi ha la representació infantil amb Isaac Crespo i Maria Gallardo i, per l'altra, dues pubilles –Judit Llobet i Judit Miquel– i dos hereus–Jordi Sánchez i Marc Franch–.  Aquest proper divendres es presentarà el cartell dels 50 anys a càrrec de David Callau al seu estudi.

La setmana clau de tota la programació serà la de l'1 d'abril, ja que el mateix divendres tindrà lloc el pregó d'inauguració a càrrec del cambrilenc i secretari tècnic del futbol formatiu del FC Barcelona, Albert Puig, a la sala d'actes del Centre Cultural. Seguidament, es donarà pas a la inauguració de l'exposició fotogràfica amb imatges d'aquests 50 anys de la Penya. L'acte gros serà el diumenge 3 d'abril amb el dinar de germanor, on hi podria assistir el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, així com altres directius del club. Al matí, es farà una rebuda institucional de l'Ajuntament de Cambrils i una visita al local social, al carrer de València, on es descobrirà la placa commemorativa del cinquantenari. S'ha de recordar que totes les persones que vulguin inscriure's al dinar ho poden fer fins aquest divendres al matí trucant al 655 900 313.

Festa del Gamper i alguna altra sortida més

Al mes de maig, la Penya rebrà la placa commemorativa per part de l'Ajuntament centrat en els actes de la Fira de Cambrils. Els propers actes ja seran al juny. Concretament, el dia 17 a la tarda, el programa "El primer toc" de Rac1 es desplaçarà a Cambrils per fer el programa en directe i dos dies més tard, tindrà lloc la trobada de penyes de Tarragona nord.

De cara a l'estiu, l'entitat organitzarà, com cada any, la sortida per anar a la festa del Gamper al Camp Nou que tindrà lloc a l'agost, i a l'octubre, es farà l'anomenada 'sortida d’'antes'", tot i que està pendent de confirmació. A més, per finalitzar l'aniversari, la Penya organitzarà un col·loqui esportiu amb diferents periodistes culers i un torneig de futbol amb la participació d'equips del futbol base del Barça.

Comenta aquest article