Societat

Els alumnes i treballadors de l'escola Marinada graven un lipdub amb la cançó "Més enllà" dels Lax'n'busto

Per Cristina Sierra

Imatge aèria durant la gravació del Lipdub al pati de l'escola

Ahir al matí, l'escola Marinada va ser l’escenari de la gravació d’un lipdub on hi van participar tots els nens, pares i treballadors del centre. En total, 450 xiquets dels sis cursos de primària, 12 pares de l'AMPA, 32 professors i set membres del personal no docent que van ballar la cançó ‘Més enllà’ dels Lax’n’busto per les diferents zones de l’edifici, acabant conjuntament al pati.

La directora del centre –Isabel Romero– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que aquesta idea de fer el lipdub va sorgir el passat estiu i des d'aleshores, es va començar a parlar amb els pares de l’AMPA per escollir la cançó. “Volíem una cançó que transmetés un missatge i en aquest cas, diu que 'sempre tindràs un lloc on pots anar, on et pots sentir bé i ser feliç i això és l’escola'", va afirmar.

Segons va explicar la directora, aquest lipdub es va plantejar com una "activitat de cohesió per tenir tots un projecte comú". El col·legi es va posar en contacte amb els Lax'n'busto per utilitzar la cançó i el grup, "encantat per aquesta iniciativa", els hi va passar la cançó modificada per poder fer un vídeo més llarg. Durant la gravació, els nens més petits es van disfressar de lluna i estrelles i els més grans van fer activitat esportives. També van poder ballar pels passadissos del centre amb màscares fetes per ells.

La producció del lipdub ha anat a càrrec d'un dels pares participants, Víctor Cavaller, que va aconseguir que ho gravés un equip professional format per Anna Bofarull, directora de cinema, i Heiko Kraft, el seu ajudant.  El resultat es podrà veure properament.

A la gravació hi van participar tots els alumnes del centre, professorat i personal no docent

Comenta aquest article