La nedadora cambrilenca Noelia Garcia participa en els campionats d'Espanya d'hivern de natació

La cambrilenca Noelia Garcia en un moment de la competició

Aquest cap de setmana, del 18 al 20 de març, es va celebrar el XXXIè Campionat d'Espanya d'hivern de natació en la categoria infantil a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell, organitzat per la Real Federación Española de Natación (RFEN). En aquest campionat hi va participar la nedadora local Noelia Garcia, un cop havia assolit els registres mínims que es demanen per accedir. Noelia García va anar acompanyada pel tècnic cambrilenc Manel Zúñiga.

Divendres per la tarda, Garcia va nedar els 800 metres lliures femenins assolint una 12a plaça respecte a la seva edat –nascuda l'any 1998– amb un registre de 9’43”36. Així mateix, va tornar a acabar en la 12a posició el dissabte a la tarda, però aquesta vegada ho va fer en la prova dels 100 metres papallona amb una marca de 1’11”75. En la jornada de diumenge, Noelia Garcia va participar en dues noves sessions. Pel matí, va classificar-se en 8a posició en la prova dels 200 metres papallona amb 2’33’76, mentre que per la tarda, va assolir de nou la 12a plaça en la prova dels 400 metres lliures amb un temps de 4’45”32.