Esports

El Club de Tir Olímpic Cambrils organitza el primer curs de recàrrega cartutxera metàl·lica

Per Redacció

El curs es va impartir a les instal·lacions del club de Tir Olímpic Cambrils

El passat cap de setmana, 12 i 13 de març, les instal·lacions del Club de Tir Olímpic de Cambrils van acollir el primer curs intensiu de recàrrega de cartutxera metàl·lica, després d'aconseguir l'homologació necessària per part d'Intervenció de la direcció general de la Guàrdia Civil.

El curs intensiu d'aquesta especialitat va ser impartit sota la direcció del monitor del club cambrilenc, José Manuel Polonio, i va comptar amb l'assistència de 17 alumnes, 16 dels quals van aprovar el curs. L'objectiu d'aquest curs era aprendre a optimitzar el rendiment balístic per aconseguir millors resultats de tir en els concursos esportius. Després del curs, s'emetrà un certificat d'aptitud de tots els aprovats, certificat que s'haurà de presentar davant la Intervención de Armas de la Guardia Civil, per obtenir el permís necessari.

Una nova tirada de la lliga provincial

D'altra banda, el diumenge 13 de març es va disputar la segona prova de la lliga provincial de Tarragona-Interclubs en la qual hi participen set clubs tarragonins. En aquesta ocasió, la tirada va tenir lloc al Club de Racó d'Homedo de Tortosa, i hi van competir vuit tiradors cambrilencs, d'un total de 78 participants.

Imatge dels tiradors cambrilencs que van participar en la darrera tirada a Tortosa

Comenta aquest article