Cultura

La Coral Verge del Camí obté el segon premi del concurs de nadales de Port Aventura

Per Marcel BlàzquezActuació de la Coral Verge del Camí el passat mes de desembre, en la commemoració del Setge de Cambrils
El passat 7 de gener la Coral Verge del Camí de Cambrils va actuar al parc temàtic Port Aventura, dins del concurs de nadales que el parc organitzava per primera vegada. La Coral va oferir dues sessions de cant coral en un espai habilitat a l'aire lliure a la zona temàtica de Mèxic, amb un repertori que va seleccionar entre les nadales que habitualment ofereix en els concerts de Nadal i en la seva participació a la missa del gall.

Al concurs hi van participar 15 corals de totes les edats, des d'infantils o juvenils fins a les d'adults. El jurat, un cop analitzats els enregistraments en vídeo que es van fer de totes les actuacions, va determinar donar el segon premi a la Coral Verge del Camí de Cambrils. El primer premi el va obtindre el Cor Minimum de Vila-seca i el tercer premi es va atorgar, ex aequo, a la Coral Polifònica de Figueres i a la Coral Mixta d'Igualada.

Un Nadal molt actiu de la Coral

Aquestes passades festes de Nadal, la Coral Verge del Camí ha tingut una activitat musical força intensa. La preparació del Magnificat de Bach, conjuntament amb el Cor Ciutat de Tarragona i l'Orquestra Camerata XXI, han portat el cor cambrilenc a realitzar una sèrie de concerts durant els mesos de desembre i de gener. Concretament van actuar al Palau de Fires i Congressos de Tarragona el dia 17 de desembre, a l'ermita de la Mare de Déu del Camí de Cambrils el 24 del mateix mes i el dia 6 de gener al teatre Fortuny de Reus, a més de la participació tradicional a la missa del gall de la nit de Nadal, a l'homentage del Setge de Cambrils el dia 11 de desembre i, finalment, al primer concurs de nadales de Port Aventura.

Comenta aquest article