L'atleta Elisa Laguna queda cinquena en salt de llargada al campionat de Catalunya absolut de pista coberta

Imatge d'arxiu de l'atleta cambrilenca Elisa Laguna participant en una prova de salt d'alçada disputada a la pista municipal d'atletisme

Aquest passat dissabte 12 de març es va disputar la fase final del campionat de Catalunya infantil, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell. Dos atletes del Club Atletisme Cambrils van prendre part en aquesta jornada. Per un costat, Joan Mercé va quedar vuitè en la prova del llançament de pes amb una marca personal de 8,32 metres, un registre que millora la seva marca personal en 80 centímetres. I per altra banda, Maria Julve que va aconseguir la novena posició en la prova del salt d'alçada, igualant la seva marca personal d'1,30 metres.

Campionat de Catalunya absolut de pista coberta

Per altra banda, el diumenge dia 13 de març, també es va disputar al campionat de Catalunya absolut de pista coberta, en el qual hi van participar dos atletes cambrilencs més. Òscar Gargallo va quedar en la setena posició a la primera semifinal dels 60 metres tanques amb un registre de 9"29 i va establir la seva millor marca de la temporada. Elisa Laguna, per la seva part, va ser cinquena en la prova del salt de llargada, establint un nou rècord de Cambrils de la categoria promesa amb un millor salt de 4,98 metres. Tanmateix, Laguna també va prendre part en la prova dels 60 metres llisos, on va assolir la sisena posició en la segona semifinal, parant el cronòmetres amb una marca de 8”47, que suposava un nou rècord de Cambrils de la categoria.