Informació general

L'escriptor Albert Sánchez Piñol, visitant d'honor del Club de Lectura de la Biblioteca

Per Judit Pinazo



Albert Sánchez Piñol va conversar amb els seus lectors ahir a la Biblioteca Municipal
Ara farà un any que la Biblioteca Municipal posava en marxa el Club de Lectura. El primer llibre del club va ser La pell freda de l'escriptor català Albert Sánchez Piñol. Per celebrar aquest primer aniversari d'aquesta iniciativa i el novè de la Biblioteca Municipal, ahir es va convidar aquest escriptor i antropòleg per participar en una tertúlia i debat sobre les seves obres i la seva trajectòria com a escriptor.

Sánchez Piñol, que recentment ha publicat  Pandora al Congo, s'ha convertit en un dels autors de moda i referència de la literatura catalana, per aquest motiu des de la Biblioteca Municipal es va pensar fer extensiva l'activitat a tots els lectors cambrilencs, tal com explicava Rosa Maria Fusté, bibliotecària municipal, "vam considerar que al ser un escriptor molt conegut, l'activitat tindria interès per a molts lectors, ni que no siguin del Club de Lectura".

Albert Sánchez Piñol va fer un repàs a la seva obra i va explicar les motivacions que l'han dut a ser escriptor. Després es va posar a disposició de les preguntes dels seus lectors i van conversar sobre els seus llibres.

El fet de convidar l'escriptor ha estat possible gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes que disposa d'un programa, sota el nom "Al teu gust", en què es pot sol·licitar la visita d'un parell d'escriptors durant l'any per fer una tertúlia o una xerrada a la Biblioteca.

Comenta aquest article