Camp

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Vinyols i els Arcs per traficar amb 60 quilos d'haixix

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 52 anys d'edat, veí de Tarragona, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per traficar amb 60 quilos d'haixix. Els fets es remunten al passat dimarts 1 de març quan, cap a les 23:15 hores, una dotació de l'àrea regional de trànsit de la regió policial del Camp de Tarragona va veure un vehicle accidentat a la T-314, a l'alçada de Vinyols i els Arcs. Els agents no van veure ningú a l'interior del cotxe, però van trobar, a uns dos metres del vehicle accidentat, dos fardells d'una substància que aparentment semblava ser haixix.
 
Al mateix temps, dues dotacions de l'ABP van localitzar, corrents per la mateixa T-314, una persona la qual presentava clars símptomes d'haver patit un accident de trànsit, amb esgarrapades i ferides superficials. Després de fer les indagacions pertinents i comprovar que la titularitat del vehicle corresponia a l'individu que havia estat enxampat corrents pel voral de la carretera, l'home va ser detingut. El pes total de la droga era d'uns 60 quilos.
Després que el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia escoltés la declaració del detingut, aquest va decretar el seu ingrés al centre penitenciari.

Comenta aquest article