Esports

El pilot Ivan Cervantes i el consistori signen un nou conveni anual per valor de 23.200 euros

Per Raquel Samaniego

L'alcalde, Robert Benaiges, i el pilot Ivan Cervantes, ahir signant el conveni anual de col·laboració

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes, que ha estat cinc vegades campió del món, tres subcampió mundial i 15 campió nacional, va signar ahir pel matí per setè any consecutiu el conveni anual amb l'Ajuntament de Cambrils. Aquest acord econòmic ascendeix a 23.200 euros i permet la promoció del municipi arreu del món gràcies al patrocini que en fa l'esportista cambrilenc al seu equipament i a la seva moto. Cervantes va voler agrair públicament aquest suport rebut per part del consistori, ja que considera que són "èpoques difícils per l'economia però l'Ajuntament sempre l'ha donat suport i confiança".

Primer any amb Gas Gas

Enguany Ivan Cervantes ha passat de formar part de l'equip de KTM per entrar a Gas Gas, una companyia gironina amb la que ha signat per tres anys. Segons va dir se sent molt content ja que "necessitava un canvi, noves motivacions i nous reptes". Cervantes començarà el 27 de març el Campionat Nacional a Castelló i ja al mes d'abril el Mundial. Segueix enguany amb la categoria d'Enduro E2, tot i que canvia de cilindrada passant a una 250 dos temps, que segons va definir és "més ràpida perquè pesa sis quilos menys que l'anterior però també té menys tracció", un fet al que diu que s'està adaptant.

El seu somni: participar i guanyar un Dakar

"Potser em veig d'aquí uns anys a les dunes de Xile i Argentina i dic: 'Què faig jo aquí?', però ara ho miro per la televisió i em crea addicció. Participar al Dakar és el repte que tinc al cap i m'agradaria complir-ho quan acabi el meu contracte amb Gas Gas, i estic segur que m'agradarà moltíssim". Cervantes explicava ahir que des de fa temps té al cap poder participar en aquest campionat estrella del motociclisme, i assegurava que cada vegada ho veu més aprop. A més, apuntava que, com en totes les disciplines, no li agrada perdre i que "aniria a guanyar-lo".

Comenta aquest article