Informació general

El Consell de Dones de Cambrils convida a participar a totes les associacions cambrilenques

Per Redacció

Vista de la reunió del Consell de Dones que es va celebrar a l'Ajuntament el passat dimecres

El Consell de Dones de Cambrils s'obrirà a totes les associacions de la ciutat. Així ho van acordar el passat 2 de març, les assistents a la primera reunió d'aquest òrgan consultiu, que es va constituir el 10 d'octubre del 2010. Amb aquest objectiu, el Servei de Polítiques d'Igualtat es posarà en contacte amb totes les entitats de Cambrils per convidar-les a sumar-se al consell, on ara ja hi ha representades les cinc associacions de dones de la ciutat. Es tracta d'aconseguir que el Consell de Dones sigui el més representatiu possible, ja que són polítiques transversals aplicables en tots els àmbits.

Aquesta primera reunió del Consell de Dones també va servir per presentar la posada en marxa del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, que es va constituir el passat 17 de gener, i per triar una representant de les dones de Cambrils. Anna Morera, de l'Associació Dones Amunt, va ser l'escollida per formar part del Consell Consultiu del Baix Camp. La suplent és Amparo Sanjúan, de l'Associació Clara Campoamor. 

Organitzar xerrades per acostar l'administració a la ciutadania

Finalment, la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria– va oferir a les associacions la possibilitat d'organitzar xerrades des dels Serveis Socials per tal acostar l'administració a la ciutadania i donar a conèixer els recursos existents, adreçats a la gent gran, a la infància i la família, i a les dones.

El Consell de  Dones de Cambrils és un òrgan consultiu, de participació, deliberació i assessorament de l'Ajuntament de Cambrils per a qüestions d'igualtat d'oportunitats i, en concret, per executar les competències i funcions que suposin millorar el benestar i la qualitat de vida de les dones de la ciutat.

Comenta aquest article