Societat

La Cooperativa Falset-Marçà obre una agrobotiga a Cambrils

Per Cristina Sierra

El president de la Cooperativa Falset-Marçà Josep Maria Cots, el periodista i padrí de l'acte Xavier Graset, el gerent de la Cooperativa Falset-Marçà Xavier Domènech i el director comercial de l'entitat Joaquín Sorio

La Cooperativa Falset-Marçà va inaugurar ahir a la tarda una agrobotiga a Cambrils, situada a la plaça del Pòsit, que es converteix en la primera que obren fora del Priorat. Amb aquest nou establiment, la Cooperativa ja compta amb tres agrobotigues materials: la de Falset, la de Marçà i la de Cambrils, a més d'una agrobotiga virtual. L'agrobotiga obrirà les portes a diari i pretén ser un punt de trobada enogastronòmica, on està previst que s'hi organitzin cursos de tast o trobades professionals relacionades amb el sector.

El gerent de la Cooperativa Falset-Marçà, Xavi Domènech, va explicar que l'objectiu de situar aquesta nova botiga a Cambrils era donar-se a conèixer i veure com reacciona la gent amb els seus productes de proximitat. "A Cambrils hi ha un públic potencial i tenim un producte molt agrícola", va afirmar.

Segons Domènech, l'existència de la Cooperativa Agrícola de Cambrils no suposa una rivalitat entre les dos cooperatives. En aquest sentit, el gerent de la Cooperativa Falset-Marçà va destacar que "les dues són compatibles ja que nosaltres apostem un 90% pels vins, és el producte estrella i la resta són vermuts, olis i balsàmics i productes del camp de qualitat. No volem lluitar per l'oli."


A punt de celebrar els cent anys d'existència, la Cooperativa Falset-Marçà exporta els seus productes a 32 països d'arreu del món i forma part de la Denominació d'Origen Montsant. A més, s'ha de destacar la posada en marxa fa una setmana del web www.etim.cat, la botiga on s'hi pot trobar tota l'oferta de vins i olis i fer comandes on-line. La inauguració va ser força distesa i va comptar amb la presència del periodista i padrí de l'acte, Xavier Graset, personalitats institucionals i representants de diversos restaurants cambrilencs.

L'acte d'inauguració de l'agrobotiga va ser força distès

Comenta aquest article