Informació general

La cambrilenca Carme Mansilla Cabré és la nova delegada territorial d'Interior a Tarragona

Per Redacció



Imatge de Carme Mansilla Cabré
El departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya va nomenar ahir els seus delegats territorials a Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre. Carme Mansilla Cabré, nascuda a Cambrils l'any 1957 tot i que resident a Valls des de l'any 1964, serà qui ocupi el càrrec de delegada territorial d'Interior a Tarragona en substitució d'una altra cambrilenca, Hortènsia Grau d'ICV.

Carme Mansilla, és regidora de CiU a l'Ajuntament de Valls des de l'any 2003 i des de l'any 2007 és la presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Camp. Al consistori vallenc també és segona tinent d'alcalde, regidora del Barri Antic de Valls i s'encarrega del programa de la Llei de Barris a la capital de l'Alt Camp. Mansilla va ser assessora de la Diputació de Tarragona durant part del mandat 2003-2007, mentre que del 1996 al 2004 va ser directora de l'Institut d'Ensenyament Secundari Narcís Oller de Valls.

Juntament amb Carme Mansilla, els nous directors dels Serveis Territorials del departament són Albert Ballesta Tura, per Girona; Josep Ramon Solsona Oliva, per Lleida i Eva Maria Ruiz Fabregat, per les Terres de l'Ebre.

Comenta aquest article