Societat

S'acorda no triar un representant de cada entitat de cara a la festa d'homenatge a les associacions cambrilenques

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu de la darrera Fira d'entitats, organitzada al Parc del Pescador el passat mes de setembre

La sala de plens de l'Ajuntament de Cambrils va acollir ahir a la tarda una reunió informativa a la qual hi van assistir una vuitantena de representants de les diferents entitats i associacions cambrilenques. Aquesta era la primera convocatòria per organitzar l'acte d'homenatge i reconeixement a les entitats que la regidoria de Relacions Cíviques farà el proper 30 d'abril, dins del Pla de Treball per a la dinamització del teixit associatiu cambrilenc.

Finalment, no es triarà un representant de cada entitat

En aquesta trobada, tal com ha explicat la regidora de Relacions Cíviques de l'Ajuntament –Laura Forcadell– a Revista Cambrils Diari Digital, es va presentar la proposta a les entitats, les quals van acollir-la positivament i van mostrar la seva col·laboració. A partir d'aquí, es farà arribar una carta a les entitats en la qual, a través de qüestionaris, els associats podran puntuar i opinar sobre quins valors creuen que són més importants dins de l'àmbit associatiu. El dia 28 de març tindrà lloc una altra sessió participativa en la qual es farà la recollida de totes aquestes dades i es triarà un decàleg de valors d'acord amb la valoració donada per cada persona. Per contra, tal i com s'havia proposat inicialment, no s'escollirà un membre per cada entitat. Segons ha dit Forcadell, s'ha descartat triar un representant per entitat perquè des de les pròpies associacions se'ls hi feia complicat escollir una única persona. D'altra banda, el dia 19 de març també es farà una performance que consistirà en escriure la silueta de la paraula "Cambrils", a la platja, amb la participació de les diferents entitats.

La festa, el 30 d'abril

Finalment, el dia 30 d'abril al Parc del Pinaret s'organitzarà una festa d'homentatge per a les entitats amb l'objectiu de fomentar un espai de trobada i intercanvi entre aquestes. En aquest acte també es farà la presentació pública d'una cançó composada per aquesta ocasió per Carlos Rom i la projecció d'un vídeo dedicat a les entitats. Tot això anirà acompanyat d'un acte d'animació i d'un piscolabis.

Comenta aquest article