Informació general

La Policia Local persegueix un vehicle fins a l'Ametlla de Mar i deté un dels ocupants

Per Redacció

El passat dissabte 21 de gener a les 8.40 hores del matí la patrulla rural de la Policia Local va aturar un vehicle sospitós i en el moment de la identificació dels ocupants, el vehicle va fer marxa enrere i va fugir. Pocs minuts després, es va saltar un control muntat per la unitat polivalent i va fugir per l'AP-7 en direcció Barcelona, trencant la barrera del peatge. Després van fer un canvi de sentit al mig de l'autopista en direcció València, mentre els perseguia la Policia Local.

Els fugitius van arrabassar també la barrera del peatge de l'Hospitalet de l'Infant, van sortir de l'autopista i després van continuar pel nucli urbà de l'Ametlla de Mar fins arribar a un carrer sense sortida. Un dels ocupants va fugir a peu, mentre que l'altre va intentar incendiar el vehicle amb una ampolla de benzina, moment en què va ser detingut per la Policia Local, que acte seguit va apagar el foc.

El vehicle utilitzat pels fugitius era robat i portava unes plaques de matrícula també robades i amb lletres i números alterats. També s'havia tapat el rètol del forn de pa del titular del vehicle amb un altre rètol d'una floristeria inventada. A l'interior del vehicle es van trobar, entre d'altres estris, un ganivet amb una fulla de 25 centímetres, recipients amb líquids inflamables, uns guants i passamuntanyes de color negre.

Comenta aquest article