Societat

El restaurador cambrilenc Joan Pedrell és guardonat amb un dels premis Josep Mercader en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona

Per Berta Ruiz

Joan Pedrell durant l'acte de presentació del seu menú "del caldo", el febrer de l'any passat

El restaurador cambrilenc Joan Pedrell del restaurant Casa Gatell ha estat guardonat amb un dels premis Josep Mercader, en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona que s'ha celebrat aquests dies. L'acte d'entrega d'aquests reconeixements va tenir lloc ahir al Palau de Congressos de Girona, i va premiar la trajectòria professional de cuiners, enòlegs, responsables de servei de sala, productors i divulgadors de la cuina catalana. Juntament amb el cambrilenc Joan Pedrell, també van ser reconeguts Miguel A. Torres de Vinos Torres; Jaume Subirós del Motel Empordà de Figueres; Pep Salsetes i Isidra Maranges. Segons ha valorat Joan Pedrell a Revista Cambrils Diari Digital, "aquest és un reconeixement important. De fet, el Fòrum de Girona és el més consolidat que hi ha a Catalunya, i aquesta vegada m'ha tocat a mi!".

El cambrilenc Xavier Ferraté queda segon en el premi Cuiner de l'Any

En el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona també es va fer el lliurament dels premis InnoFòrum i del Cuiner de l'Any. En aquest guardó, el cambrilenc Xavier Ferraté del restaurant La Bresca de Cambrils, va quedar en segon lloc per darrere del xef Quim Casellas de Llafranc que va aconseguir la primera posició. D'altra banda, l'Associació Catalana de Sommeliers va entregar el premi al Millor Sommelier Català 2011, que va recaure Manel Angosto del Celles de Can Roca.

Comenta aquest article