Cultura

Es posa en marxa Inspira'06, un projecte d'art al carrer per a joves creadors

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa Inspira'06, la I Mostra d'Art al Carrer de Joves Creadors de Cambrils,un programa que pretén donar a conèixer el treball de joves artistes de Cambrils transformant l'espai públic en art.

El programa pretén oferir als joves creadors un espai de referència, formació i promoció, i donar sortida als seus treballs i expressions artístiques. Amb les obres seleccionades s'organitzarà una mostra d'art. Inspira'06 està dirigit a joves d'entre 16 i 30 anys interessats per la creació i les arts. Les creacions hauran de ser inèdites i sobretot originals. Els joves artistes hauran de crear-les expressament per a la mostra, amb l'acompanyament de la dinamitzadora cultural que els acompanyarà durant tot el procés.

Els joves participants a Inspira'06 no tindran límits pel que fa a la seva expressió personal ni al mètode utilitzat: pintura, escultura, literatura, moda, dibuix, música, fotografia, còmic, performances, accions poètiques, etc. El cap de setmana del 26 i 27 de maig els joves creadors ocuparan carrers, places, monuments, locals comercials, escenaris... per omplir-los d'art. Els interessats podran trobar les bases de participació al Punt d'Informació Juvenil.

Comenta aquest article