Societat

L’associació de joves músics cambrilencs l'Ovella Negra s’estrena al Viudnit amb quatre actuacions

Per Gerard Ballester

Actuació del grup Jukebox

Aquest darrer dissabte, de les 22 hores fins a la 1 de la matinada, el Viudnit es va omplir de música amb les actuacions de joves grups musicals cambrilencs. Van actuar un total de quatre grups, un parell de rock –The Kow i Jukebox—  i els dos restants de rap, Trescuartos i Crew Crunch.

Quatre concerts sense treva

El grup The Kow va ser l'encarregat d'encetar els concerts. La banda, de recent creació amb només tres mesos de trajectòria, està formada per cinc grans amics que van aprofitar l'ocasió per estrenar-se i actuar per primera vegada davant d'un públic entregat. Van interpretar tot un seguit de temes ben coneguts de l'escena del pop i rock internacional més actual. Seguidament, els rockers de Jukebox, amb la seva flamant cantant al capdavant, van tocar diverses cançons que abraçaven des de la línia més clàssica rock&rollera fins a arribar al rock més fora de sèrie de grups com Muse. A continuació el cantant de rap Trescuartos va prendre el relleu, aquesta vegada acompanyat dels cantants Anónimo, Denese i amb Dj Kandi a la música. Finalment els cantants de la Crew Crunch van rematar les actuacions de la nit amb la posada en escena de Cartablanca, Niz, Kaes, juntament amb Dj Elese a la música i amb Tatch al darrere, encarregant-se dels preparatius.

L'associació de joves músics cambrilencs Ovella Negra veu la llum

Els concerts van servir també com a aparador per a presentar l'associació de l'Ovella Negra, una agrupació juvenil de músics de Cambrils de la qual tots els grups que van actuar en formen part. La idea d'agrupar-se per planificar actuacions conjuntes té com a objectiu aconseguir donar-se a conèixer més fàcilment, ser més visibles de cara als joves i promoure'n la seva difusió a major escala. Des de l'Ovella Negra es fa una crida a tots aquells grups musicals joves que desitgin unir-s'hi per promocionar-se conjuntament.

Actuació de Trescuartos, Anónimo, Denese i Dj Kandi

Comenta aquest article