Informació general

Una desena d'alumnes de la Mar de la Frau presenten una cançó al II Festival de Pop-Rock de l'Estudiant

Per Raquel Samaniego

Foto del grup 'No way', format per 10 alumnes de l'IES Mar de la Frau de Cambrils

'No way' és el nom del grup de música de l'IES Mar de la Frau de Cambrils que ha presentat una cançó al II Festival de Pop-Rock de l'Estudiant. En aquest concurs de nivell estatal hi participen diferents formacions de totes les comunitats autònomes i que necessiten els vots populars dels internautes per guanyar. Per això, els 10 alumnes cambrilencs demanen la col·laboració de tota la població per tal de passar a la següent fase. Tothom que vulgui aportar el seu granet de sorra pot accedir a la pàgina web www.musicaula.com, enregistrar-se prèviament —que es farà a través d'un correu electrònic—, anar a 'votaciones', buscar 'zona E', seleccionar el grup 'No way' i clicar finalment 'votar'. Per escoltar la cançó presentada, pot accedir a aquesta pàgina web.

Votació popular i del jurat

Montse Esquerda és la professora de música de l'institut, i va ser qui va animar als alumnes, tots ells músics, a que formessin aquest grup. Conjuntament amb la professora d'anglès, Mari Luz Rodríguez, van confeccionar la cançó 'You can make it'. Van comptar amb la col·laboració del cantant Mikel Herzog, ja que els seus fills formen part d'aquest grup musical. Ell va encarregar-se dels últims retocs de la cançó. Ara és el torn de la fase de votacions per internet, que comptarà com el 50% de la puntuació final, i l'altre 50%, serà pel vot del jurat.

Finalment seran 4 els grups que passaran de cada comunitat autònoma, i es farà una final a Madrid. El grup que resulti guanyador podrà tenir la seva cançó editada, es farà un videoclip, i es signarà un contracte discogràfic amb el que podran fer tres concerts. Tothom que vulgui conèixer més detalls sobre el concurs pot accedir al blog fraumusic.blogspot.com.

Comenta aquest article