Esports

Mala jornada dels equips cambrilencs d'escacs en la tercera ronda del campionat de Catalunya per equips

Per Redacció

Imatge d'arxiu de jugadors cambrilencs de la Unió d'Escacs Cambrils

Mala jornada dels equips cambrilencs de la Unió d'Escacs Cambrils en la tercera ronda del campionat d'escacs de Catalunya per equips 2011 disputada aquest passat diumenge 13 de febrer.

El primer equip del Cambrils tenia un enfrontament contra un rival directe per assolir l'ascens, el Santa Coloma de Queralt. La partida va començar amb victòries per als jugadors locals Vizcaíno i Llaberia que semblaven encarrilar la victòria cambrilenca. Tot i el bon inici, les coses es van torçar pels cambrilencs i finalment van perdre per un resultat de 5,5 pel Santa Coloma de Queralt i 4,5 pel Cambrils. Aquesta derrota obliga al primer equip del Cambrils a guanyar la resta de partits i esperar una punxada del líder.

Per la seva part, el Cambrils B va estar a punt de puntuar per primera vegada en un partit molt igualat contra el Reus Ploms disputat al Palau Municipal d'Esports. Els locals Vaduva, Reyes i Roca van guanyar, Ferré, Solana i Asensio van quedar en taules (empat) i Figueras, Sellarés, Caba i Serrano van perdre. Finalment, el resultat va ser de Cambrils 4,5 - Reus Ploms 5,5. Caldrà esperar doncs a properes partides per veure si el segon equip cambrilenc aconsegueix puntuar.

Comenta aquest article