Societat

Vuit joves cuiners ja han estat seleccionats per participar en la final del concurs "De la mar als fogons"

Per Redacció

Imatge d'arxiu del concurs de l'any passat

Vuit joves cuiners i cuineres ja han estat seleccionats per un grup d'experts per participar en el 7è Concurs de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils "De la mar als Fogons", en el marc de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils. Els cuiners i cuineres classificats són els següents: Horna Quijada Obrayan Pascual, Izan Lázaro Martín, Antonio López Riosalido, Salvador Trabalón Brugulat, Jordi Vidal Turmo, Vicente Mañez Carrascosa, David Puig Zaragoza i Oscar Cantos Indiano, els quals són alumnes de les escoles de Cambrils, Lleida, Barcelona, Calella, Benicarló i Manresa

El proper 25 de febrer, els vuit joves semifinalistes elaboraran, a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, les seves propostes gastronòmiques i les exposaran davant d'un jurat format per experts del gremi, així com diferents persones representatives de la societat cambrilenca. El concurs s'iniciarà a partir de les 9 hores del matí i s'allargarà fins a les 14 hores. A les 14 hores es portarà a terme l'acte de lliurament de guardons als guanyadors.

Com a novetat d'enguany, cal destacar que s'ha reduït el nombre de cuiners participants en el concurs, de deu a vuit, amb l'objectiu de fer més curta la durada del mateix. A més, a la cistella bàsica d'ingredients es podran afegir sis ingredients més enlloc dels quatre ingredients permesos en d'altres edicions. D'altra banda, cal recordar que la galera haurà de ser un dels ingredients utilitzats.

Comenta aquest article