Medalla de plata en salt d'alçada per a l'atleta cambrilenca Laura Matas al campionat de Catalunya de pista coberta

Per Berta Ruiz

Imatge de la cambrilenca Laura Matas

L'atleta cambrilenca Laura Matas va aconseguir el passat 5 de febrer a Sabadell, la medalla de plata en la prova de salt d'alçada en el campionat de Catalunya cadet de pista coberta. Matas va participar en la competició individual, però formant part de l'Agrupació Atlètica de Catalunya (Agrupa), tot i que ella és atleta del Gimnàstic de Tarragona. La cambrilenca va endur-se la medalla de plata amb un salt d'1,49 metres, mentre que l'or va recaure en l'atleta de l'Hospitalet de Llobregat, Mar Vicos amb una marca de 1,64 metres.

Uns dies abans, el 29 de gener, també es va disputar el campionat de Catalunya per clubs cadet. Laura Matas va participar-hi amb l'Agrupa, competint en la prova de salt d'alçada. L'equip va aconseguir la medalla de bronze empatat a punts amb les segones classificades, el Manresa.

D'altra banda, el dia 15 de gener, Laura Matas també va assolir la marca mínima per participar en el campionat d'Espanya de pista coberta amb un registre d'1,52 metres i també va aconseguir la mínima per participar en el campionat d'Espanya a l'aire lliure amb una marca d'1,54 metres. La propera competició de l'atleta cambrilenca serà aquest dissabte 19 de febrer al campionat d'Espanya per clubs en pista coberta que es disputarà a Saragossa. Els dies 26 i 27 de febrer també disputarà el campionat d'Espanya en pista coberta, però a nivell individual.