Informació general

S'obre el període de preinscripció als centres d'educació infantil, primària i secundària de Cambrils

Per Redacció

Alumnes de primària, el primer dia del curs 2010 - 2011

Ahir dilluns es va obrir el període de preinscripcions per al curs 2011-2012 dels centres d'educació infantil, primària i secundària de Cambrils, i finalitzarà el proper divendres 25 de febrer. La presentació de sol·licituds es pot fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització de Cambrils (OME) o bé al centre educatiu escollit en primera opció. L'horari de l'OME –situada al carrer de Colom número 22– durant el període de preinscripció és de dilluns a dimecres de 8.30 a 14 hores i de 16 a 18 hores i els dimarts, dijous i divendres de 8.30 a 14 hores.

Per a més informació –calendaris, documentació, jornades de portes obertes dels centres– es pot consultar la pàgina web www.cambrils.org/depao/educacio/ome. A més, la regidoria d'Educació de l'Ajuntament ha editat un tríptic amb tota la informació, amb el mapa dels centres educatius, la documentació que cal aportar i els criteris de puntuació.

Al maig, prematriculacions a les llars d'infants, batxillerat i cicles formatius

El regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– ha destacat el creixement dels equipaments educatius del municipi en els darrers anys, amb les 94 noves places de la segona llar d'infants municipal que es va posar en marxa l'any passat, el Centre de recursos Pedagògics del Baix Camp, el nou Centre de Formació que està a punt d'entrar en funcionament o la construcció de l'edifici definitiu de l'escola La Bòbila.

D'altra banda, el proper mes de maig començaran les prematriculacions de les llars d'infants, batxillerat i cicles formatius del grau mitjà i programes de qualificació professional inicial (PQPI-PTT), i els cicles formatius de grau superior. El mes de juny s'obrirà el termini dels ensenyaments d'educació d'adults.

Comenta aquest article