Esports

Victòries del FC Cambrils, el juvenil de l'EF Veterans i l'Hnos. Berga Cambrils

Per Ramon Llobet, David Miró, Xavier Solano



Detall del partit disputat entre el FC Cambrils i el Viladecans a l'Estadi Municipal
FUTBOL
Territorial Preferent

El FC Cambrils va aconseguir la victòria per 1 a 0 davant el Viladecans gràcies al gol marcat quan ja es jugava el temps de descompte. El gol el va marcar Herrero, jugador que debutava amb l'equip local aquest diumenge

Primera Territorial

L'Oleastrum va caure derrotat per 4 a 2 al camp del Sant Jaume d'Enveja, l'equip cuer de la classificació. Amb aquest resultat advers l'Oleastrum s'acosta als llocs de descens dels quals el separa només un punt.

Juvenil Nacional

Victòria de l'EFV Cambrils per 2-1 davant de l'Hospitalet de Llobregat, un equip que portava set partits sense perdre. Els gols marcats per Domínguez de falta directa i Robert per part de l'EFV Cambrils i del visitant de penal inexistent que va fer patir l'equip local, que els darrers 10 minuts va jugar amb 10 jugadors.

L'equip actualment ocupa la desena posició de la classificació a tan sols 3 punts del quart classificat. El proper dissabte rebrà el Cornellà a les sis de la tarda.

Cadet Preferent

Victòria molt treballada de l'EFV Cambrils davant el Cornellà. El resultat, 3 a 1, posa l'equip local més a prop de la salvació. Els gols van anara a càrrec d'Aguiló (2) i Rai, i l'àrbitre va anul·lar tres gols a l'equip local per interpretar que eren fora de joc. El proper diumenge a les 10 del matí rebran l'Amposta.

Infantil Preferent

Plàcida tarda per a l'infantil de l'EFV Cambrils, que va guanyar 0-4 al camp de Josep M. Gener CF. Amb aquesta victòria es posen en la setena posició a la classificació. El proper diumenge a les 12 del migdia l'equip rebrà el Terrassa CF.

FUTBOL SALA

Partit avorrit al Palau Municipal d'Esports de Cambrils on el FS Mediterrani B va deixar perdre l'oportunitat de ficar-se colíder amb una dolorosa derrota davant el Despertaferro per 2-5.

El Mediterrani A no va jugar aquest cap de setmana

BÀSQUET

El CB Cambrils va perdre estrepitosament a la pista del líder, el CB Vendrell. Els cambrilencs van fer el pitjor partit en atac de tota la temporada i només poden anotar 59 punts. El partit es va acabar en el segon quart, la pressió a tota la pista i el desencert ofensiu dels jugadors blanc i blaus van facilitar la victòria local per 84-59. 
 
D'altra banda, l'equip júnior aconsegueix la seva primera victòria en la segona fase de la lliga davant el Sagrat Cor per 52-47.

HANDBOL

Els nois del sènior del Club Handbol Cambrils van perdre davant l'Agramunt per 30 a 22 en un partit on fins i tot van dominar el marcador, però el curt planter s'ha deixat notar al final del partit. D'altra banda, el segon partit de la Divisió d'Honor juvenil, segona derrota consecutiva als darrers 30 segons. Aquesta vegada l'Adrianenc va vèncer els cambrilencs per 29 a 28, la sort no els va acompanyar.

HOQUEI

L'Hermanos Berga Cambrils va guanyar per 5 a 2 l'Esplugues en el partit que es va disputar dissabte al Palau Municipal d'Esports. Demà dimarts el Cambrils disputarà un partit ajornat del mes de desembre amb el Sant Just al Palau d'Esports de Cambrils.


ATLETISME

Dissabte passat es van disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès dos Campionats de Catalunya de pista coberta. El de categoria infantil al matí i el de categoria veterà a la tarda. Set van ser els atletes infantils del Club Atletisme Cambrils que van accedir al Campionat, que estava reservat als 16 millors atletes de Catalunya de cadascuna de les especialitats. L'actuació més destacada va ser la de la Sílvia Gutiérrez al salt d'alçada, en què va assolir la medalla de bronze amb un millor salt de 1,37 m.

A l'apartat veterà, el Club Atletisme Cambrils va estar representat per Pere Ferrando, que va assolir 3 metalls

Comenta aquest article