Informació general

Robert Benaiges és escollit candidat del PSC a les properes eleccions municipals

Per Redacció

Moment de l'assemblea del PSC local, en la qual Robert Benaiges va ser escollit candidat a les properes eleccions municipals, el passat divendres

El passat divendres, l'agrupació local del PSC de Cambrils va escollir Robert Benaiges com a alcaldable per a les properes eleccions municipals del proper 22 de maig. En una assemblea a la qual hi van assistir una vuitantena d'afiliats, la candidatura de Robert Benaiges –la única candidatura que es presentava a votació– va obtenir el vot unànime dels assistents a la mateixa.

En la seva intervenció davant de l'assemblea, Robert Benaiges va agrair la confiança que la militància del partit li ha professat en els darrers mesos i en aquesta darrera votació, i va voler deixar palesa la seva il·lusió per encapçalar de nou la candidatura socialista, el seu compromís amb Cambrils i amb el projecte del PSC a la ciutat.

La candidatura de Robert Benaiges, emmarcada dins del procés de primàries encetat a nivell nacional pel PSC el passat dia 4 de febrer, ha de ser ara ratificada pel Consell de la Federació i posteriorment pel Consell Nacional del PSC.

Comenta aquest article